Gennie Nevinson

Acteur

Gennie Nevinson is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Tunnel Vision

1994 | Thriller

Australië 1994. Thriller van Clive Fleury. Met o.a. Patsy Kensit, Robert Reynolds, Rebecca Rigg, Shane Briant en Gary Day.

Detective bij de politie Kelly Wheatstone (Kensit) en haar pas getrouwde partner Frank Yanovitch (Reynolds) moeten een serie gruwelijke moorden oplossen. De slachtoffers zijn allemaal vrouwen die naakt worden gevonden in een houding die kenmerkend is voor de figuren in de schilderijen van een bekende erotische kunstenaar (Munjo). Ondertussen begint Frank te vermoeden dat zijn vrouw hem bedriegt met haar baas, David De Salo, wat hem hindert bij zowel het onderzoek als in zijn samenwerking met Kelly. Een rommelig scenario waarin geprobeerd is twee verhalen te vertellen met als resultaat dat de actie steeds weer onderbroken wordt op het verkeerde moment. De jaloezie van Frank is even ongeloofwaardig als de dubbele oplossing op het einde. Kensit past evenals Reynolds niet in haar rol. Fleury schreef zelf het scenario. De fotografie is van Paul Murphy. Dolby Stereo.

Fatal Past

1994 | Drama, Horror

Australië 1994. Drama van Clive Fleury en Richard Ryan. Met o.a. Kasia Figura, Costas Mandylor, Terence Cooper, Gennie Nevinson en Tokujun Ishi.

De Poolse actrice Figura voert een internationale cast aan in dit afgezaagde verhaal over het gangsterliefje dat een verhouding heeft met haar lijfwacht. Een poging tot originaliteit is dat zij beiden incarnaties zijn - eeuwen geleden was zij een concubine aan het Japanse hof en hij een samurai. Ook toen hadden ze een verhouding. Dit bovennatuurlijke element vormt een vaag excuus voor de hoofdrolspelers om uit de kleren te gaan. Het scenario is van medeproducent Richard Ryan. Het camerwerk is van Andrew Lesnie en Julian Penny.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gennie Nevinson op televisie komt.

Reageer