Pedro de Aguillón

Acteur

Pedro de Aguillón is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Con quién andan muestros locos?

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Benito Alazraki. Met o.a. Manuel 'Loco' Valdés, Rosa Carmina, Anna Carol en Pedro de Aguillón.

Moe van het leven dat hij altijd geleid heeft, besluit een miljonair zich als een arme man te vermommen en als een gewoon mens te leven, totdat hij een danseres leert kennen op wie hij verliefd wordt en die hij wil helpen. Een erbarmelijke vertoning, die een zo geestige komiek als Valdés geen recht doet. Hoe dan ook, zijn vermommingen zijn ronduit grappig.

Variedades de medianoche

1959 | Komedie, Musical

Mexico 1959. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Mapita Cortés, José Elías Moreno en Pedro de Aguillón.

Een jongeman slaagt er in een baantje bij de televisie te krijgen, maar een zekere 'Vengador' maakt hem het leven onmogelijk omdat hij keer op keer probeert alle kanalen door elkaar te gooien. Een slechte komedie.

El Jinete solitario

1958 | Avonturenfilm

Mexico 1958. Avonturenfilm van Rafael Baledón. Met o.a. Demetrio González, Irma Dorantes, Pedro de Aguillón en Guillermo Cramer.

Een jongeman neemt het op tegen een stel bandieten die de boerderijen in de omgeving in de as leggen, om de grond te verkopen aan de spoorwegmaatschappij. Een weliswaar niet bijster geslaagde maar desalniettemin innemende western, die twee opvolgers zou krijgen: EL JINETE SOLITARIO EN EL VALLE DE LOS DESAPARECIDOS (LA VENGANZA DEL JINETE SOLITARIO) en EL JINETE SOLITARIO EN EL VALLE DE LOS BUITRES.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pedro de Aguillón op televisie komt.

Reageer