Charles Borromel

Acteur

Charles Borromel is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Apache Kid

1986 | Western

Italië/Spanje 1986. Western van Vincent Dawn. Met o.a. Sebastian Harrison, Lola Forner, Charly Bravo en Charles Borromel.

Een kind overleeft de moordpartij op de karavaan waar zijn ouders in mee reisden, wordt opgepikt door een apache-hoofdman en opgevoed als een van hen. Jaren later worden hij en zijn apache- broer verliefd op de zelfde vrouw, wat leidt tot een confrontatie. Hele slappe, tamelijk belachelijke Spaanse western. Verder onder meer te zien Emilio Linder en José Canalejas.

Ladyhawke

1985 | Fantasy, Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten 1985. Fantasy van Richard Donner. Met o.a. Matthew Broderick, Rutger Hauer, Michelle Pfeiffer, Leo McKern en John Wood.

Spanje tijdens de duistere Middeleeuwen. Een jonge dief (Broderick) raakt verzeild in het gezelschap van de mooie jonge Isabeau d'Anjou (Pfeiffer) en de koene ridder Etienne Navarre (Hauer). Het vreemde is dat zij zich alleen 's nachts vertoont en hij alleen overdag. Ze blijken het slachtoffer van de slechte bisschop van Aquila, die een oogje heeft op D'Anjou, en daarom een vloek uitsprak waardoor Navarre 's nachts verandert in een wolf en D'Anjou overdag in een valk. Aardige fantasy uit het begin van Hauers Amerikaanse carrière, opgenomen in de authentiek 12de-eeuws ogende Dolomieten.

Cartesius

1974 | Biografie, Historische film

Italië/Frankrijk 1974. Biografie van Roberto Rossellini. Met o.a. Ugo Cardes, Anne Pouchie, Claude Berthy, Gabriele Banchero en John Stacy.

Een zorgvuldig uitgewerkte biografie van een deel van het leven van de filosoof, die begint in de tijd dat hij college liep aan La Flèche en eindigt bij de formulering van 'Ik denk, dus ik ben' in een zaal in Utrecht. In de tussentijd zwierf hij rond en leidde hij het meerendeel van de tijd een verborgen bestaan. Een sober en strak werk, hoewel minder ontroerend en somber dan SOCRATES, ongetwijfeld omdat Descartes en de regisseur het ongetwijfeld minder goed met elkaar kunnen vinden dan deze laatste en de Griek. bekend als DESCARTES.

Zorro il ribelle

1966 | Western, Avonturenfilm

Italië 1966. Western van Piero Pierotti. Met o.a. Howard Ross, Dina de Santis, Charles Borromel en Renato Rossini.

Onze gemaskerde Zorro voorkomt in deze routineuze spaghetti-productie het huwelijk (dat onder dwang moet worden voltrokken) tussen de schone De Santis en de zoon van de gouverneur, zijn aartsvijand. Scenario van Clerici Pierotti.

Joseph and His Brethren

1962 | Familiefilm

Verenigde Staten 1962. Familiefilm van Irving Rapper. Met o.a. Marietto, Geoffrey Horne, Belinda Lee, Finlay Currie en Antonio Segurini.

Een bijbelverhaal voor de jeugd, weelderig geproduceerd, maar het houdt niets in.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charles Borromel op televisie komt.

Reageer