Rebeca Iturbide

Acteur

Rebeca Iturbide is acteur.
Er zijn 15 films gevonden.

Música y dinero

1956 | Komedie, Musical

Mexico 1956. Komedie van Rafael Portillo. Met o.a. Tito Guízar, Eduardo Noriega, Rebeca Iturbide en Jorge Treviño.

De werknemers in een hotel dreigen met een staking als zij niet uitbetaald worden. Een stomvervelende film.

Locura musical

1956 | Komedie, Musical

Mexico 1956. Komedie van Rafael Portillo. Met o.a. Tito Guízar, Eduardo Noriega, Rebeca Iturbide en Jorge Treviño.

Een operazangeres wordt beschuldigd van de diefstal van een armband. Een deerniswekkende film. De eerste film uit een drieluik de vervolgens zouden zijn LOCOS POR LA TELEVISION en MUSICA Y DINERO.

Locos por la televisión

1956 | Komedie, Musical

Mexico 1956. Komedie van Rafael Portillo. Met o.a. Tito Guízar, Eduardo Noriega, Rebeca Iturbide en Jorge Treviño.

Een werknemer in een hotel wil met alle geweld televisie op de kamers maar zijn baas ziet er niets in. De opvolger van LOCURA MUSICAL en niet minder pijnlijk.

La Justicia del Gavilán Vengador

1956 | Avonturenfilm

Mexico 1956. Avonturenfilm van Jaime Salvador. Met o.a. Antonio Aguilar, Flor Silvestre, Rebeca Iturbide en Agustín Isunza.

Een gemaskerde, bijgenaamd 'De Wrekende Gier', overvalt een diligence en geeft het geld aan de armen. De mythische 'Rayo' was er niet mee tevreden om in zijn achtste film weer gewoon de dorpsagent te zijn, dus werd-ie óók maar een genereuze gemaskerde weldoener, waarmee zijn avonturen tot een soort gemaskerd bal verwerden.

El Ultimo rebelde

1956 | Western

Mexico 1956. Western van Miguel Contreras Torres. Met o.a. Carlos Thompson, Ariadne Welter, Rodolfo Acosta, Charles Fawcett en Lee Morgan.

Thompson is Joaquin Murietta, de befaamde outlaw. Tijd: de goudkoorts in Californië. Daar worden zijn broer en schoonzuster vermoord door mijnwerkers en dat betekent dat Murietta een bende outlaws formeert en met hen bloedig wraak gaat nemen op alles en iedereen die goud zoekt. 300 man komen er om. Torres en Manuel Ojeda schreven het script samen, met als enig doel actie te bieden, niet om een zinvol verhaal te maken.

Yo no creo en los hombres

1954 | Drama

Mexico/Cuba 1954. Drama van Juan J. Ortega. Met o.a. Sara Montiel, Roberta Cañedo, Rebeca Iturbide en Rafael Bertrand.

Een knap arbeidersmeisje wordt bedrogen door haar vriend, die haar zwanger in de steek laat. Het enige grappige aan deze film is te zien hoe Montiel de feministe uithangt.

La Mujer que se vendió

1954 | Drama

Mexico/Cuba 1954. Drama van Agustín P. Delgado. Met o.a. María Elena Marqués, Ramón Gay, Rebeca Iturbide en Julio Villarreal.

Het dilemma van een bevallige vrouw die, in ruil voor haar leven, wel haar lichaam maar niet haar ziel wilde geven. Niet na te vertellen.

Sindicato de telemirones

1953 | Komedie, Musical

Mexico 1953. Komedie van René Cardona. Met o.a. Tito Guízar, Emilia Guiú, Eduardo Noriega en Rebeca Iturbide.

Een vooraanstaand programmamaker daagt een ex-leerling uit een concurrerend programma te maken, om uit te vinden wie van de twee het populairst is. Tegelijkertijd opgenomen met DE RANCHERO A EMPRESARIO, eveneens van Cardona en geproduceerd door de Guatemalteek Manuel Zeceña Diéguez, aan wie zelfs een goed decor teveel gevraagd was.

El Señor fotógrafo

1952 | Komedie

Mexico 1952. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Cantinflas, Rosa Arenas, Angel Garasa en Rebeca Iturbide.

Dankzij een paar toevallig gemaakte foto's komt een fotograaf op het spoor van een spionagenet. Simpele en nietszeggende komedie.

El Misterio del carro express

1952 | Misdaad

Mexico 1952. Misdaad van Zacarías Gómez Urquiza. Met o.a. Miguel Torruco, Rebeca Iturbide, Roberto G. Rivera en Gilberto González.

Een bende bandieten overvalt een trein. Het vervolg op EL MENSAJE DE LA MUERTE van dezelfde regisseur, en niet minder beroerd.

El Mensaje de la muerte

1952 | Misdaad

Mexico 1952. Misdaad van Zacarías Gómez Urquiza. Met o.a. Miguel Torruco, Rebeca Iturbide, Elena Julián en José María Linares.

De detective Valente wordt belast met het onderzoek naar een schaking. Gebaseerd op het leven van een detective die in werkelijkheid heeft bestaan en die uitblonk in vermommingen; de film bewijst zijn held echter nauwelijks een dienst, vanwege zowel de slechte regie als het gebrek aan geld.

Los Tres alegres compadres

1951 | Avonturenfilm, Komedie

Mexico 1951. Avonturenfilm van Julián Soler. Met o.a. Jorge Negrete, Pedro Armendáriz, Andrés Soler en Rebeca Iturbide.

Een vader en twee zoons houden zich bezig met het kaartspel en bedriegen hun tegenspelers. Er zitten goede momenten in de overigens zwakke en routineuze film.

La Noche avanza

1951 | Drama

Mexico 1951. Drama van Roberto Gavaldón. Met o.a. Pedro Armendáriz, Rebeca Iturbide, Anita Blanch en José María Linares.

Een sportman wordt vermoord bij een overval om een vrouw. Veel te ingewikkeld en uiteindelijk nietszeggend.

El Revoltoso

1951 | Komedie

Mexico 1951. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Tin Tan, Rebeca Iturbide, Perla Aguiar en Marcelo.

Een arme schoenpoetser steekt zich danig in de nesten omdat hij zo'n grote mensenvriend is. Een excellente komedie, vol uitermate vermakelijke situaties.

Ay amor... cómo me has puesto!

1950 | Komedie

Mexico 1950. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Tin Tan, Rebeca Iturbide, Marcelo en Jorge Reyes.

Een broodbezorger wordt verliefd op een welgesteld meisje, en probeert haar op alle mogelijke manieren voor zich te winnen. Deze sympathieke en onderhoudende komedie is geheel opgehangen aan de komiek 'Tin Tan'.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rebeca Iturbide op televisie komt.

Reageer