Lucinda Dickey

Acteur

Lucinda Dickey is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Cheerleader Camp

1987 | Horror, Familiefilm

Verenigde Staten 1987. Horror van John Quinn. Met o.a. Betsy Russell, Leif Garrett, Lucinda Dickey, Lorie Griffin en Buck Flower.

Een buitengewoon domme kloon waarvan er dertien in een dozijn gaan over een stalker, die een zomerkamp met cheerleaders besluipt. De jonge meisjes verdwijnen bij bosjes in de wouden en de kijker struikelt als het ware over de ontzielde lichamen. Af en toe een blote borst of een bloot been en heel veel bloed. Je hoeft er zeer beslist niet voor op te blijven. Ook bekend als BLOODY POM POMS.

Breakdance 2 - Electric Boogaloo

1985 | Muziek, Drama

Verenigde Staten 1985. Muziek van Sam Firstenberg. Met o.a. Lucinda Dickey en Michael Chambers.

Overbodige tweede aflevering van succesfilm BREAKDANCE. Enkel voor wie van min of meer virtuoos dansen houdt. Het verhaal - welk verhaal? - heeft niet veel om het lijf. Enkel het dansen, het spinnen en de muziek telt.

Ninja III - The Domination

1984 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1984. Misdaad van Sam Firstenberg. Met o.a. Lucinda Dickey, Jordan Bennett, Sho Kosugi en David Chung.

Het vervolg op REVENGE OF THE NINJA. Het gaat over een slechte Ninja, die door de politie werd gedood. Zijn geest dringt de onschuldige Dickey binnen. Veel actie; goed in zijn soort.

Ninja 3: The Domination

1984 | Actiefilm

Verenigde Staten 1984. Actiefilm van Sam Firstenberg. Met o.a. Jordan Bennett, Lucinda Dickey en Sho Kosugi.

Het vervolg op REVENGE OF THE NINJA. Het gaat over een slechte Ninja, die door de politie werd gedood. Zijn geest dringt de onschuldige Dickey binnen. Veel actie; goed in zijn soort.

Breakin' 2: Electric Boogaloo

1984 |

Verenigde Staten 1984. Sam Firstenberg. Met o.a. Lucinda Dickey, Adolfo 'Shabba-Doo' Quinones, Michael 'Boogaloo Shrimp' Chambers, Susie Bono en Michael Chambers.

Twee waardige opponenten - een christelijke projektontwikkelaar en een jonge zwarte met een oorbel langer dan een lasso - botsen, wanneer de eerste een buurthuis probeert plat te gooien. Met een achtiental breakdance-nummers, waaronder de hits 'Do Your Thang' en 'Oye Mamacita'.

Breakin'

1984 |

Verenigde Staten 1984. Joel Silberg. Met o.a. Lucinda Dickey, Adolfo (Shabba-Doo) Quinones, Michael (Boogaloo Shrimp) Chambers, Ben Lokey en Christopher McDonald.

Onschuldig duplicaat van FLASHDANCE, maar dan met het accent op breakdancing. Hier is heldin Dickey geen lasser maar serveerster. Een vervolg (BREAKIN' 2: ELECTRIC BOOGALOO) volgde nog hetzelfde jaar.

Breakdance

1984 | Muziek

Verenigde Staten 1984. Muziek van Joel Silberg. Met o.a. Lucinda Dickey, Adolfo Qunones, Michael Chambers en Ben Lokey.

Zoals veel muziekfilms: een mager verhaaltje. Een groepje breakdancers doet auditie voor een nieuwe show, maar worden eerst behoorlijk tegengewerkt. Voor de liefhebbers van breakdancing.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lucinda Dickey op televisie komt.

Reageer