Marius Johansen Hansen

Cameraman

Marius Johansen Hansen is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Hoppet

2007 | Jeugdfilm, Drama

Zweden/Noorwegen/Duitsland 2007. Jeugdfilm van Petter Næss. Met o.a. Ali Abdulsalam, Ronas Gemici, Mehmet Aras, Kajsa Bergqvist en Peter Stormare.

De twaalfjarige Koerdische Azad moet op een dag vanwege een bombardement vluchten uit zijn bergdorp. Door een raar toeval komt hij met zijn broer in Zweden terecht. Azad kan moeilijk wennen aan Zweden (het land en de mensen) en wil terug naar huis, naar zijn ouders. Aan de andere kant: misschien ontmoet hij nu wel zijn idool, hoogspringkampioene Kajsa Bergqvist. Conventioneel feelgood jeugddrama met vergelijkbare multicultithematiek als de ernstiger Zozo, heeft een vrolijke bijrol van de drukbezette Peter Stormare (Fargo) als hotdogverkoper. Onderscheiden op diverse festivals voor jeugdfilms.

Sven en de rat

2006 | Jeugdfilm, Familiefilm, Drama

Noorwegen 2006. Jeugdfilm van Magnus Martens. Met o.a. Thomas Saraby Vatle, Luis Engebrigtsen Bye, Celine Louise Dyran Smith, Jan Gunnar Røise en Aslag Guttormsgaard.

Svens beste vriend is wit met zwart en heeft een lange staart: het is een rat! Hij zit graag op Svens schouder. Maar de rest van de wereld heeft een hekel aan ratten, terwijl Sven zo graag zou willen laten zien hoe leuk en slim de dieren zijn. Met zijn klasgenoten Dan en Melissa bedenkt hij een goed plan: meedoen aan de huisdierenwedstrijd. Maar op het cruciale moment gaat de rat er vandoor! Opgewekt Noors jeugdavontuur werd gebaseerd op het populaire Noorse kinderboek 'Svein og Rotta' van Marit Nicolaysen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marius Johansen Hansen op televisie komt.

Reageer