Vittorio De Sisti

Regisseur

Vittorio De Sisti is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Un inviato molto speciale

1992 | Komedie

Italië 1992. Komedie van Vittorio De Sisti. Met o.a. Lino Banfi, Cinzia Leone, Paolo De Vita, Pippo Baudo en Maria Teresa Ruta.

Acht afleveringen van elk 90 minuten, over de avonturen van Damiano Tarantella (Banfi), een tv-journalist in de provincie Bari, van de RAI, de Italiaanse staatstelevisie. Hij heeft zich onmogelijk gemaakt door tijdens de opnamen van een locale voetbalwedstrijd in woede zijn toupet af te rukken als de thuisclub verliest. Hij wordt naar Rome gestuurd en daar mag hij alles verslaan, behalve voetbalwedstrijden. Zijn toegewijde cameraman Corradino (De Vita) volgt hem als een schaduw. Vele Italiaanse tv-persoonlijkheden treden op als zichzelf. Best aardig.

Il colore della vittoria

1990 | Drama, Biografie, Sportfilm

Italië 1990. Drama van Vittorio De Sisti. Met o.a. Adalberto Maria Merli, Claudio Amendola, Massimo Bonetti, Sydne Rome en Nancy Brilli.

Televisiefilm over het tweede wereldkampioenschap voetbal, dat in 1934 in Italië werd gehouden en voor het eerst door de Italiaanse nationale ploeg werd gewonnen. We volgen de spelers en andere betrokkenen. Hoofdfiguur is wel Vittorio Pozzo, een journalist en voetbaldeskundige, die manager werd van het nationale elftal. We zien ook het politieke gemaneuvreer van Mussolini, die wilde pronken met het organisatietalent van zijn fascistische regering. Behoorlijk spel, goed draaiboek en goede regie.

La Donna che sapeva troppo

1986 | Mysterie

Italië 1986. Mysterie van Vittorio De Sisti. Met o.a. Jerry Calà, Jenny Tamburi, Isabel Russinova en Francesca Romana Coluzzi.

In deze thriller, die zich in een toeristisch oord afspeelt, verdwijnt een mooie vrouw na een éénnachtsaffaire; ook wordt een kind ontvoerd. Deze saaie tv-film wordt gered door de aanwezigheid van mooie vrouwen.

La supplente va in città

1979 |

Italië 1979. Vittorio De Sisti. Met o.a. Carmen Villani, Francesco Mulè, Vincenzo Crociti, Mauro Frittella en Francesco Cecilio.

Seks als wraak is het belangrijkste thema van deze erotische film, waar geen greintje pit in zit. Rubin (Villani) is een mooie blondine die naar Rome gaat. Ze gaat als dienstmeisje juist dáár werken, waar ze wederom de man ontmoet die haar eerder had verleid en daarna verlaten. Ze zorgt er al snel voor dat hij in de gevangenis terechtkomt, en neemt vervolgens - door gebruik te maken van haar seksuele aantrekkingskracht - het huis en de familiewinkel over. Tal van naakstscènes voor voyeurs met Carmen Villani, maar voor de kwaliteit van de film maakt het niets uit.

L'interrogatorio

1970 | Drama, Misdaad

Italië 1970. Drama van Vittorio De Sisti. Met o.a. Benjamin Lev, Paolo Gozlino, Brigitte Skay, Rino Bolognesi en Teodoro Corrà.

Een misdaaddrama met een regie die faalt in een poging tot suspense-opbouw van een 'whodunit'-mysterie. Een jongeman raakt bij een moord betrokken. Hij is niet de dader maar krijgt wel de schuld. Hij ondergaat een keihard kruisverhoor en een hondse behandeling van de politie. Zijn ontsnapping zal leiden tot de ontmaskering van de moordenaar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vittorio De Sisti op televisie komt.

Reageer