Gary Todd

Acteur

Gary Todd is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Escapist

1984 | Thriller

Verenigde Staten 1984. Thriller van Eddie Beverly Jr.. Met o.a. Bill Shirk, Milbourne Christopher en Gary Todd.

Een stuntman komt in aanraking met een mysterieuze boeienkoning die hem het vak van de ontsnappingskunst bijbrengt. Als hij het voor zijn broodwinning gaat doen, wordt hij het ongewilde slachtoffer van een smerig misdadig complot. Om zijn leven te redden, moet hij de allergrootste ontsnapping uit een benarde positie doen. Behoorlijk spannend en goede stunts.

Modern-Day Houdini

1984 | Fantasy, Biografie

Verenigde Staten 1984. Fantasy van Eddie Beverly Jr.. Met o.a. Bill Shirk, Milbourne Christopher, Cynthia Johns, Peter Lupus en Gary Todd.

Dit is de eerste speelfilm uit Indiana die ter plaatse geproduceerd werd. Het betreft een onsamenhangend, gefantaseerd verslag van de obsessie die zakenman Bill Shirk uit Indianapolis (die de film financierde en er zelf in speelt) heeft voor magie, ontsnappingen en Harry Houdini. Het verhaal betreft stuntman die in aanraking komt met een mysterieuze boeienkoning die hem het vak van de ontsnappingskunst bijbrengt. Als hij het voor zijn broodwinning wil gaa doen, wordt hij het ongewilde slachtoffer van een smerig misdadig complot. Om zijn leven te redden, moet hij de allergrootste ontsnapping uit een benarde positie doen. Een echte curiositeit.

The Spongers

1978 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1978. Drama van Roland Joffé. Met o.a. Christine Hargreaves, Bernard Hill, Peter Kerrigan, Paula McDonagh en Gary Todd.

Een moeder van vier kinderen die door haar man is verlaten, probeert wanhopig de de eindjes aan elkaar te knopen, maar moet opboksen tegen de bureaucratie in het Engeland van 1977. Aangrijpend en ontroerend naar een perfect scenario van Jim Allen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gary Todd op televisie komt.

Reageer