Sean Cunningham

Regisseur

Sean Cunningham is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

House III

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van Sean Cunningham. Met o.a. Lance Henriksen, Brion James, Rita Taggart, Deedee Pheiffer en Aaron Eisenberger.

Weinig opzienbarend derde deel uit de HOUSE-serie, die overigens los van elkaar staan, gaat over een politieagent en zijn gezin die geterroriseerd worden door de geest van een massamoordenaar na zijn executie. Allerlei vreemde gebeurtenissen moeten door de agent bestreden worden. Goedkope horror.

The New Kids

1985 | Thriller

Verenigde Staten 1985. Thriller van Sean Cunningham. Met o.a. Shannon Presby, Lori Loughlin, James Spader, John Philbin en Eric Stoltz.

Een weinig opwindende thriller over een broer en zus (Presby en Loughlin), twee aardige kinderen, die worden gekweld door de engerd Spader en zijn maatjes. Gelukkig geen onnodig bloed maar ook geen echt enge scènes.

Spring Break

1983 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1983. Komedie van Sean S. Cunningham en Sean Cunningham. Met o.a. David Knell, Steve Bassett, Perry Lang, Paul Land en Richard B. Shull.

Het leven onder de party-tijgers die voor een vakantie naar Fort Lauderdale trekken. Waar zijn Frankie Avalon en Annette Funicello - destijds veel te zien in dit soort films - als je ze een keer nodig hebt?

A Stranger is Watching

1982 | Thriller

Verenigde Staten 1982. Thriller van Sean S. Cunningham en Sean Cunningham. Met o.a. Kate Mulgrew, Rip Torn, James Naughton, Shawn Van Schreiber en Barbara Baxley.

Psychopaat Torn kidnapt tv-nieuwslezer Mulgrew en de jonge Van Schreiber en houdt ze gegijzeld in de catacomben onder Grand Central Station. Een kronkelige thriller van de maker van FRIDAY THE 13TH.

Here Come the Tigers

1978 | Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1978. Familiefilm van Sean S. Cunningham en Sean Cunningham. Met o.a. Richard Lincoln, James Zvanut, Samantha Grey, Manny Lieberman en William Caldwell.

Zelfs de kinderen zullen wel doorhebben dat het om een schaamteloze imitatie gaat van THE BAD NEWS BEARS en lang niet zo goed.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sean Cunningham op televisie komt.

Reageer