Lise Lense-Møller is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Heartbound

2018 | Documentaire

Denemarken/Nederland/Zweden/Thailand 2018. Documentaire van Janus Metz en Sine Plambech.

Ruim twintig jaar geleden ging Niels als sekstoerist naar Thailand. Maar hij werd verliefd op Sommai. De twee trouwden en Niels nam haar mee naar zijn huis in Jutland. Als een heuse matchmaker haalt Sommai sindsdien landgenotes naar Denemarken, voor de stugge vissers die – net als Niels destijds – geen vrouw kunnen vinden. De makers volgden Sommai en een handvol van haar landgenotes over een periode van tien jaar, en zoomen niet alleen in op hun komst naar Denemarken, maar ook op wat ze hebben achtergelaten in Thailand. Sympathiek en openhartig verteld, maar emotioneel vuurwerk blijft uit.

Burma VJ

2008 | Documentaire

Denemarken/Zweden/Noorwegen 2008. Documentaire van Anders Østergaard.

Documentaire van Anders Østergaard. Tijdens een door Boeddhistische monniken geïnspireerde volksopstand in dictatuur Birma sturen amateurjournalisten clandestien met krakkemikkige camcorders gemaakte beelden de wereld in.

Otto er et Næsehorn

1983 | Familiefilm, Fantasy, Komedie

Denemarken 1983. Familiefilm van Rumle Hammerich. Met o.a. Erik Petersen, Kirsten Rolffes, Judy Gringer, Leif Sylvester en Axel Strøbye.

Een kinderfilm over een jongetje die de zoon van een zeeman is en bij zijn tante woont in een Deens vissersdorpje. Hij ontdekt een toverpotlood. Alles wat je ermee tekent, gaat leven. Zo komt Otto, een levensgrote neushoorn, op zijn kamertje terecht! Een humoristische film waarin de volwassenen niet al te vriendelijk worden afgeschilderd. Het debuut van Hammerich.