Maria Brockerhoff

Acteur

Maria Brockerhoff is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Frisch, fromm, frèhlich, frei

1969 | Erotiek

Duitsland 1969. Erotiek van Rolf Thiele. Met o.a. Ingrid Simon, Maria Brockerhoff en Monika Berg.

Die Jungfrauen von Bumshausen

1969 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1969. Erotiek van Hans Billian. Met o.a. Maria Brockerhoff, Helga Tölle en Kurt Grosskurth.

Eén van de eerste Duitse Heimat-seksfilms, waarin een dorp zijn 'vruchtbaarheidsklimaat' toeristisch tracht uit te buiten. Gedraaid naar een door Billian zelf geschreven zorgvuldig, gedetailleerd draaiboek, artistiek vrij verantwoord.

Komm nur, mein liebstes Vögelein

1968 | Erotiek

Duitsland/Italië 1968. Erotiek van Rolf Thiele. Met o.a. Maria Brockerhoff, Tanja Gruber, Francesca Farinacci, Christiane Rücker en Achim Hammer.

Een groots opgezette historische moraalfilm over de seksuele zeden en gewoontes vanaf de Batavieren en de Romeinen tot en met de moderne 'losse zeden'.

Pension Clausewitz

1967 | Komedie

Duitsland 1967. Komedie van Ralph Habib. Met o.a. Wolfgang Kieling, Maria Brockerhoff, Friedrich Schönfelder, Herbert Fux en Rolf Eden.

Ex-zwarthandelaar en vervalser Kieling erft van een tante het pension uit de titel in West-Berlijn, wat hij ombouwt tot een striptent annex rendez-vous huis. De Stasi zorgt er voor dat er microfoons worden aangebracht. Als raket-geleerde prof. Schönfelder verlokt wordt door stripster Brockerhoff, krioelt het binnen een mum van tijd van CIA-agenten en de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst. Weinig spirituele spionageklucht met exploitation-seks, die op de geeuwspieren werkt. Het scenario werd geschreven door Franz Baake en Nura Brandenburg. Achter de camera stond Benno Bellenbaum.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maria Brockerhoff op televisie komt.

Reageer