Lean Storm

Regisseur

Lean Storm is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Other Side Of The Mirror

1996 | Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1996. Erotiek van Lean Storm. Met o.a. Pascale Nielsen, Terence Reis en Kevin Otto.

De titel slaat op een spiegel waar men doorheen kan kijken zonder zelf gezien te worden. En dan beleef je van alles: corruptie, seks, moord, maar je komt bovenal achter de waarheid. Een prul is nog beleefd uitgedrukt.

Dark Desires: The Other Side of The Mirror

1996 | Thriller

Frankrijk 1996. Thriller van Lean Storm. Met o.a. Pascale Nielsen, Terence Reis, Kevin Otto, Elzette Maarschalk en Patricia Lewis.

Een vage erotische thriller over moord, chantage en corruptie. Het z.g. scenario is afkomstig van Yann Le Gal en producent Jean-Claude Marchant die dit soft-pornootje produceerde voor de Franse commerciƫle zender M6, waar vooral kijkers van dertien tot 35 jaar naar kijken, hetgeen weer iets over het niveau van de film zegt. Paul S. Rowlston zorgde voor de Engelstalige bewerking, want anders komt een dergelijke film niet over de landsgrenzen. Bijzonder jammer dat hij dat gedaan heeft. Het is zeer beslist niet het soort film, waarin we Shannon Tweed tegenkomen, al doet deze misleidende titel daar wel aan denken. De waardering is nog sterk uitgedrukt.

Crime of Love

1996 | Erotiek, Misdaad

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Lean Storm. Met o.a. Florence Godfrey, James Whyle en Julie Hartley.

Erotiek vermengd met een misdaadverhaaltje dat een beetje doet denken aan het motief in THE POSTMAN ALWAYS RINGS TWICE: een del in een club (modern t.o.v. het eethuis met de benzinepomp) haalt de jonge manager over om haar man te vermoorden - hij denkt haar te veroveren, maar het loeder is totaal iets anders van plan. Dit soort onzin mag men gerust overslaan, tenzij u een onschadelijk slaapmiddel nodig hebt. Succes gegarandeerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lean Storm op televisie komt.

Reageer