Silje Hopland Eik

Producer

Silje Hopland Eik is producer.
Er zijn 5 films gevonden.

Casper en Emma maken theater

2018 | Jeugdfilm

Noorwegen 2018. Jeugdfilm van Aurora Gossé en Arne Lindtner Næss. Met o.a. Janne Formoe, Anna Celine Bredal, Markus Tønseth en Sigrun Enge.

Casper & Emma de bergen in

2017 | Familiefilm

Noorwegen 2017. Familiefilm van Arne Lindtner Næss. Met o.a. Oliver Dahl, Alba Ørbech-Nilssen, Sigrun Enge, Janne Formoe en Thorbjørn Harr.

Casper en Emma gaan samen met hun families op vakantie in de Noorse bergen. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en probeert ervoor te zorgen dat Emma's moeder en zijn vaders vriend Aksel verliefd op elkaar worden.

Casper en Emma op safari

2015 | Familiefilm, Avonturenfilm

Noorwegen 2015. Familiefilm van Arne Lindtner Næss. Met o.a. Nora Amundsen, Elias Søvold-Simonsen en Ivar Nørve.

Casper en Emma gaan samen met hun families op vakantie in de Noorse bergen. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en probeert ervoor te zorgen dat Emma's moeder en zijn vaders vriend Aksel verliefd op elkaar worden.

Casper & Emma - Beste vriendjes

2013 | Jeugdfilm

Noorwegen 2013. Jeugdfilm van Arne Lindtner Næss. Met o.a. Nora Amundsen, Elias Søvold-Simonsen en Janne Formoe.

Emma wordt vijf jaar en wil heel graag een hond. Haar moeder zegt dat ze nog te klein is. Karsten gaat naar een nieuwe kleuterschool en vindt het heel eng. Emma en Karsten worden goede vrienden en hun knuffelbeesten ook. Zonnige Noorse film houdt het drama klein en zorgt toch voor een lach en een traan. Naast de enthousiaste jonge hoofdrolspelers charmeren ook de animaties en de tot leven gekomen knuffels, een wit konijn en een zachtmoedige leeuw. Naar de boeken van Tor Åge Bringsværd.

Superechte liefde

2011 | Jeugdfilm

Noorwegen 2011. Jeugdfilm van Anne Sewitsky. Met o.a. Maria Annette Tanderød Berglyd, Otto Garli, Aurora Bach Rodal en Vilde Fredriksen Verlo.

Anne is tien jaar en vindt het stom dat iedereen de hele tijd over liefde praat. Totdat ze Jørgen ontmoet en voor het eerst in haar leven verliefd raakt. Twee dingen zijn daarbij nog belangrijk te vermelden: Jørgen woont in een huis met een geest, en Anne krijgt op het liefdespad concurrentie van het populairste meisje van de klas, tevens model. Goedmoedige Noorse jeugdfilm heeft leuke acteurs en prettig weinig pretenties. Romantische komedie over (en voor) pre-teens heeft ook nog wat horrorelementen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Silje Hopland Eik op televisie komt.

Reageer