Sofia Pernas

1989 Acteur

Sofia Pernas (1989) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Operation Rogue

2014 |

Verenigde Staten 2014. Brian Clyde. Met o.a. Mark Dacascos, Sofia Pernas en Treat Williams.

Een terroristische organisatie die zich schuilhoudt in de jungles van Zuid-Oost-Azië, heeft het materiaal gestolen om een gevaarlijke chemische bom te maken. Kapitein Max Randall en zijn mariniersteam krijgen de opdracht om hen te stoppen.

Age of the Dragons

2011 | Actiefilm, Avonturenfilm, Fantasy

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2011. Actiefilm van Ryan Little. Met o.a. Danny Glover, Vinnie Jones, Corey Sevier, Kepa Kruse en Sofia Pernas.

In een middeleeuws land jagen kapitein Ahab en zijn bemanning op draken. Ze krijgen hulp van Ishmael, een charismatische harpoenier, en zijn vriend Queequeg. Ook Ahabs mooie, geadopteerde dochter Rachel maakt deel uit van de bemanning. Haar vader lijkt op bezeten wijze maar één doel na te streven: wraak nemen op de witte draak die ooit zijn gezin afslachtte en verantwoordelijk is voor de littekens die zijn hele lichaam bedekken. Ahab drijft zijn bemanning steeds dieper in het hart van de duisternis. Als ze eenmaal in het hol van de draak zijn, staat Rachel voor een moeilijke keuze: gaat ze haar vader begeleiden bij zijn zwarte zoektocht of vlucht ze met Ishmael om een nieuw leven te beginnen?

The Immortal Voyage of Captain Drake

2009 | Avonturenfilm, Fantasy

Verenigde Staten/Bulgarije 2009. Avonturenfilm van David Flores. Met o.a. Adrian Paul, Temuera Morrison, Wes Ramsey en Sofia Pernas.

Vier jaar na de nederlaag van de Spaanse Armada zijn er nog veel spanningen in Engeland. Vooral tussen Sir Francis Drake, The Queen's Pirate en zijn aartsvijand, Captain Don Sandovate. Na een aanvaring met een mysterieuze Syrische sultan vinden de twee vijanden elkaar in een race tegen de tijd die hen naar verre exotische landen zal voeren, waar ze verschillende obstakels zullen moeten overwinnen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sofia Pernas op televisie komt.

Reageer