David Perrault is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

They Call Me Sirr

2001 | Biografie, Sportfilm, Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 2001. Biografie van Robert Munic. Met o.a. Kente Scott, Michael Clarke Duncan, Chris Collins, Alonso Oyarzun en Martin Villafana.

Sirr Parker (Scott, als jongen Kassardjian) is een bekende footballer in Amerika. Hij speelde o.a. van 1996 tot 2001 bij Texas A & M. Deze film gaat over zijn arme jeugd in een achterbuurt van L.A., waar de misdaad welig tiert en zijn ambitie om sportster te worden. Hij kan goed leren, en ondanks het feit dat hij ook voor zijn jongere broertje moest zorgen, baant hij zich de weg naar de moeizame top. Alweer zo`n voorbeeld-film over de ambitieuze aanhouder die wint. Best goed gedaan, daar niet van, maar je moet je wel voor American football interesseren en gehoord hebben van sportcrack Sirr. Behoorlijke rol van Duncan als trainer Griffin, die grote invloed heeft gehad op het slagen van de carri[KA3]ere van Sirr. Buiten de V.S. een weinig relevante film en in eigen land menen de echte fans dat deze biopic niet uitvoerig genoeg is. Het scenario is van regisseur Munic. Het camerawerk is van David Perrault. Werktitel SIRR (dat hoeft niemand te verbazen).

To Catch a Yeti

1993 | Familiefilm, Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten 1993. Familiefilm van Bob Keen. Met o.a. Meat Loaf, Chantallese Kent, Richard Howland, Jim Gordon en Leigh Lewis.

Big Jake Grizzly (Meatloaf) heeft opdracht van multimiljonair Arnold Sturgeon (Panton) om zijn verwende en verveelde zoontje Wesley (Moser) een verschrikkelijke sneeuwman te vangen in het Himalayagebergte. Alles wat Big Jake Grizzly aantreft is een jonge yeti, die glad als een aal aan zijn jager weet te ontsnappen.