Gigi Sammarchi is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

Regno dell'orrore

1990 | Misdaad, Mysterie

Italië 1990. Misdaad van Fosco Gasperi. Met o.a. Andrea Roncato, Gigi Sammarchi, Manuel De Peppe, Mario Valdemarin en Giorgio D'Ambra.

Commissaris Sangiorgi moet een aantal mysterieuze moorden oplossen, gepleegd in een bioscoop waar horror-films vertoond worden. Hij roept de hulp in van pater Don Tonio, die nogal eens een misdaad weet op te lossen. Aardig is dat de toeschouwers op precies dezelfde manier worden omgebracht als de slachtoffers op het doek. Spannend tot het eind.

L' artiglio insanguinato

1990 | Mysterie

Italië 1990. Mysterie van Fosco Gasperi. Met o.a. Andrea Roncato, Gigi Sammarchi, Manuel Peppe, Gianfabio Bosco en Romina Denti.

Een beroemde rock-ster wordt met de dood bedreigd, terwijl een lid van haar band al vermoord is. Het moordwapen heeft de vorm van een klauw. Inspecteur Sangiorgi (Sammarchi) staat er sceptisch tegenover. Hij denkt dat het een publiciteitsstunt is van de band. Maar dan verschijnt Don Tonino (Roncato), een priester die bij de zaak betrokken is omdat een vriend van hem verdacht wordt. Niets bijzonders.

Il terrore in prima pagina

1990 | Thriller, Mysterie, Misdaad

Italië 1990. Thriller van Fosco Gasperi. Met o.a. Andrea Roncato, Gigi Sammarchi, Lory Del Santo, Manuel de Peppe en Giorgia D'Ambra.

Weer een tv-film over Don Tonino, de priester die misdaden oplost. Het verhaal begint met een serie krantenartikelen, die tot onrust leiden. De onbekende auteur voorspelt tot in details de dood van mensen, die daarna ook sterven onder de beschreven omstandigheden. Inspecteur Sangiori, die met de zaak is belast, roept de hulp in van zijn vriend Don Tonino, deze rollen wederom gespeeld door respectievelijk Sammarchi en Roncato. Zij stellen een onderzoek in op de redactie van de krant.

Tango Blu

1988 | Drama

Italië 1988. Drama van Alberto Bevilacqua. Met o.a. Franco Franchi, Maurizio Merli, Andrea Roncato, Gigi Sammarchi en Valentina Cortese.

Tango Blu was jaren geleden in Milaan een nachtclub voor buitenbeentjes, maar de nieuwe eigenaar heeft er een modieuze ontmoetingsplaats voor de high society van gemaakt. Op oudejaarsavond is er een groep met vrijwel vergeten menselijke gevoelens bijeen. De centrale figuur is Flower, die zorgt dat de mensen elkaar ontmoeten, vriendschap sluiten en elkaar helpen. Een film met een prachtige boodschap, die echter nogal ouderwets wordt overgebracht.

Il Lupo di mare

1987 | Komedie

Italië 1987. Komedie van Maurizio Lucidi. Met o.a. Andrea Roncato, Gigi Sammarchi en Kerry Hubbard.

Een van die absurde en stompzinnige komedies met weinig leuke grappen, waar als extraatje veel mooie vrouwen in sexy kleding tegenaan zijn gegooid. Een man werkt op een luxe boot die de wereld rondvaart en beleeft aan boord allerlei narigheid. U kunt maar beter zelf met een cruise meevaren.

L' Allenatore nel pallone

1985 | Komedie

Italië 1985. Komedie van Sergio Martino. Met o.a. Lino Banfi, Licinia Lentini, Giuliana Calandra, Camillio Milli en Gigi Sammarchi.

Een heel vreselijke film over een trainer van een stel tweederangs voetbalteams die ten koste van alles in de hoogste divisie wil komen via enkele onnozele, infantiele en stomvervelende situaties. De slechte regie, de afschuwwekkende acteerprestaties en het slechte verhaal maken deze film tot een van de slechtste uit de geschiedenis.

I Pompieri

1985 | Komedie

Italië 1985. Komedie van Neri Parenti. Met o.a. Paolo Villaggio, Lino Banfi, Massimo Boldi, Paola Onofri en Christian De Sica.

Een domme film over een groep zenuwachtige, klungelende, idiote brandweerlieden, onder leiding van een even stupide commandant. De film is niet zo grappig als hij is bedoeld en is technisch gezien slecht.

Due calciatori senza pallone

1985 | Komedie, Sportfilm

Italië 1985. Komedie van Sergio Martino. Met o.a. Gigi Sammarchi, Andrea Roncato, Paolo Rossi en Isabel Russinova.

Een flauwe film over Italiaans voetbal met een aantal voetbalsterren en sportverslaggevers in gastrollen. Het onbeduidende verhaal gaat over een waardeloos team dat constant verliest en over hun inspannigen om aan de top te komen. Door de slechte regie en het armzalige acteerwerk kan de film alleen nog dienst doen als een voorbeeld van hoe je niet moet regisseren.

Doppio misto

1985 | Erotiek, Komedie

Italië 1985. Erotiek van Sergio Martino. Met o.a. Andrea Roncato, Gigi Sammarchi, Moana Pozzi en Tini Cansino.

Twee getrouwde stellen, Carla en Emilio (Roncato en Pozzi) en Marina en Renato (Sammarchi en Cansino), zoeken onafhankelijk van elkaar een woning. Als Carla een appartement gaat bekijken ontmoet ze Renato, haar vroegere verloofde, en hun liefde krijgt een nieuwe impuls. Als Marina Emilio ontmoet, voelen ook deze twee zich tot elkaar aangetrokken. Een seks-komedie met veel naakt. Aardig om Pozzi eens in iets anders te zien dan in een pornofilm. Jammer dat het zo'n slechte film is.

Se tutto va bene siamo rovinati

1983 | Komedie

Italië 1983. Komedie van Sergio Martino. Met o.a. Andrea Roncato, Gigi Sammarchi, Patrizia Pellegrino en Nanda Primavera.

Gigi, een ex-psychiatrisch patiënt, ontmoet in Rome een andere voormalige patiënt, Andrea, die hem vraagt om met hem samen te wonen omdat zij iets gemeen hebben. In het huis woont ook Andrea's gespannen en strenge tante. De twee inviteren ook een jonge vrouw bij hen te wonen, die verborgen moet blijven voor de tante, waarop een situatie vol problemen ontstaat. Een absurde, waanzinnige en bepaald stupide komedie. Er wordt slecht in geacteerd, het script is verschrikkelijk en de regie erg povertjes.

Acapulco, prima spiaggia... a sinistra

1983 | Komedie, Erotiek

Italië 1983. Komedie van Sergio Martino. Met o.a. Gigi Sammarchi, Andrea Roncato, Simona Marchini en Serena Grandi.

Twee werkloze jongeren uit Bologna dromen van een zomer op een exotisch strand en mooie vrouwen. Door geldgebrek komen ze niet verder dan het plaatselijke strand. Een waardeloze film die slechts in en uit de kleren schietende mooie vrouwen te bieden heeft.

I Camionisti

1982 | Komedie, Erotiek

Italië 1982. Komedie van Flavio Mogherini. Met o.a. Daniela Poggi, Gigi Sammarchi, Andrea Roncato en Giorgio Brancati.

Een stompzinnige en slecht geregisseerde komedie over een vrachtwagenchauffeur wiens vriendin uit wraak over zijn ontrouw een tijger verbergt in de tuin van een villa waar hij een afspraak heeft met drie meisjes. Het enige positieve aan deze film zijn de mooie en vaak naakte meisjes.