Valentina Talysina

Acteur

Valentina Talysina is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Posle doshditchka, w chetverg...

1986 | Familiefilm, Fantasy

SU 1986. Familiefilm van Michail Yusovski. Met o.a. Tatjana Peltzer, Oleg Tabakov, Yuri Medvedev, Valentina Talysina en Vladimir Fjodorov.

De Russische tsaar heeft officieel drie zonen, die allen Ivan heten. Slechts een van de drie is de echte en die is de troonopvolger. Een gemene hofdame zet een valstrik voor een van hen, waardoor er nog slechts twee overblijven. Edel en moedig als ze zijn ontmaskeren ze het complot dat tegen de Russische vorst gesmeed is. Hierdoor kan de ware tsarenzoon de troon bestijgen. Ondanks het feit dat het verhaal volslagen onwerkelijk is, is het naar omstandigheden best spannend gedaan en zal het in de smaak vallen bij jonge kijkers ter afwisseling van de overdaad aan cartoons, bewerkingen ad infinitum van bekende klassiekers der literatuur (Dickens bijv.) en Disneymaaksels. Over de realiteit behoeven opvoeders zich geen zorgen te maken: het is immers een sprookje! Yuli Kim schreef het scenario naar een verhaal van A.N. Ostrovski.

Kolza Alamansora

1977 | Fantasy, Familiefilm

SU 1977. Fantasy van Igor Wosnessenski. Met o.a. Swetlana Smirnova, Michail Kononov, Valentina Talysina, Ludmila Dmitreva en Fjodor Nikitin.

Twee prinsesjes, Aleli (Smirnova) en Augusta (Dmitreva) verschillen met elkaar als de dag en de nacht. Augusta is hebberig en achterbaks, haar zus is de bescheidenheid en vriendelijkheid zelve. Tovenaar Almanzor (Nikitin) laat hun twee ringen zien: de ene is van goud en de ander van blik. Een der ringen brengt macht, rijkdom en geluk. Veel prinsen komen op de mare af en dingen naar de hand van Augusta, die - hoe kon het ook anders - de gouden ring had genomen. Aleli krijgt slechts de bewondering van de zachtaardige hovenier Sinsiver (Kononov), maar het zijn zij die gaan trouwen en nog heel lang en gelukkig zullen leven. Braaf moralistisch sprookje uit de Sovjet-cinema. Het scenario is van Valentin Vinogradov, die het verhaal van T. Gabbe bewerkte. Aleksandr Rubin stond achter de camera.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Valentina Talysina op televisie komt.

Reageer