Richard Denis

Acteur

Richard Denis is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Amours singulières

1977 | Drama

Frankrijk 1977. Drama van Alain Nauroy. Met o.a. Michelle Perello, Richard Denis, André-Pierre Chazel, Henry Czarniak en Christine Chanoine.

Een vijftigjarige man, die is verlamd, deelt het huishouden met een jonge seksueel gefrustreerde vrouw. Zij zoekt troost bij zijn zoon uit een eerder huwelijk en bij zijn manusje-van-alles. Deze vier personages komen in deze zich in één ruimte afspelende film met elkaar in botsing. De vijftigjarige en zijn manusje-van-alles plegen zelfmoord. Deze onzinnige film brengt ons terug bij Bernstein, Porte-Riche en consorten. Het zou tragisch moeten zijn maar is alleen maar belachelijk. Ook bekend als LE CRI DU DESIR.

Le Cri du désir

1976 | Erotiek

Frankrijk 1976. Erotiek van Alain Mauroy. Met o.a. Michèle Perello, Monique Règne, Henri Czarniak, Richard Denis en André Chazel.

Een steenrijke jongeman gaat een verzengende relatie aan met zijn eigen stiefmoeder en dat komt de verhoudingen in het gezin niet ten goede. Deze seksfilm werd destijds uitgebracht in de Duitstalige versie SKLAVIN DER SINNLICHKEIT, wat de geschifte problematiek nog extra benadrukte.

Jenny

1976 | Erotiek

Frankrijk 1976. Erotiek van Alain Nauroy. Met o.a. Richard Denis, Sylvia Bourdon, Nadia Day, Martine Grimaud en Cyril Val.

Een echtgenoot gaat zijn vrouw opsporen die met haar minnaar naar Afrika is gevlucht. Na een reeks van avonturen vindt hij haar maar zij verkiest haar nieuwe leven en hij troost zich met een vriendin. Een opeenstapeling van zwakheden in deze slechte, aan alle kanten rammelende film. Zelfs de camera slaagt er niet in de schoonheid van het Westafrikaanse landschap vast te leggen. In feite een zoveelste rolprent die als 'softporno' de snijtafel van de censuur verliet. Lino Ayranu is een pseudoniem voor Alain Nauroy. Ook behend als DEBORDEMENT DE PLAISIR en AFRICA LOVE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richard Denis op televisie komt.

Reageer