Ziva Rodann is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Three Nuts In Search Of A Bolt

1964 |

1964. Tommy Noonan. Met o.a. Peter Howard, John Cronin, Paul Gilbert, T.C. Jones en Ziva Rodann.

Les Saintes nitouches

1963 | Komedie, Misdaad

Frankrijk 1963. Komedie van Pierre Montazel. Met o.a. Marie-France Pisier, Perrette Pradier, Bernard Blier, Fred Clark en Darry Cowl.

Een kleptomane dochter van een vooraanstaand antiquair blijkt aan de Côte d'Azur een uiterst behendige en niet te betrappen juwelendievegge, zodat een verzekeringsmaatschappij uit wanhoop een beroep doet op haar diensten. Verliefdheid blijkt de enige effectieve genezing van haar kwaal. Het aardige gegeven wordt door een flauw scenario en een houterige regie de mist in geholpen. Het geeft meer aandacht aan boulevardkluchterige pikanterieën dan aan de vingervlugheid van Pisier. Ook de verdere, goede rolbezetting blijft kansloos.

Samar

1962 | Actiefilm

Verenigde Staten 1962. Actiefilm van George Montgomery. Met o.a. George Montgomery, Gilbert Roland, Ziva Rodann, Joan O'Brien en Nico Minardos.

Middelmatige actiefilm waarin Montgomery hoofd is van een gevangenkamp op een Philippijns eiland, de onmenselijke behandeling van zijn gevangenen afwijst en hen laat ontsnappen.

The Giants Of Thessaly

1960 |

1960. Riccardo Freda. Met o.a. Ziva Rodann, Roland Carey en Massimo Girotti.

Middelmatige actiefilm waarin Montgomery hoofd is van een gevangenkamp op een Philippijns eiland, de onmenselijke behandeling van zijn gevangenen afwijst en hen laat ontsnappen.

Macumba Love

1960 | Horror, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1960. Horror van Douglas Fowley. Met o.a. Walter Reed, Ziva Rodann, William Wellman Jr. en June Wilkinson.

Trivialiteit over een schrijver die grasduint in de voodoopraktijken van Zuid-Amerika.

I giganti della Tessaglia

1960 | Fantasy, Avonturenfilm, Horror

Italië 1960. Fantasy van Riccardo Freda. Met o.a. Roland Carey en Ziva Rodann.

Deze film is gebaseerd op de Griekse mythologie over Jason en de Argonauten. Tijdens de lange reis die Jason, de koning van Thessalië, maakt om het gulden vlies te vinden, wil zijn boosaardige rivaal de troon overnemen en komen de Argonauten op een eiland terecht waar alleen vrouwen wonen. Nadat ze aan verschillende gevaren ontsnapt zijn, keren Jason en zijn trouwe manschappen terug om zijn rivaal het hoofd te bieden. Regie en produktie zijn zwak: men kan beter Harryhausen's prachtige, klassiek geworden versie gaan zien.

Last Train from Gun Hill

1959 | Western

Verenigde Staten 1959. Western van John Sturges. Met o.a. Kirk Douglas, Anthony Quinn, Carolyn Jones, Earl Holliman en Brad Dexter.

Koppige, maar eerlijke sheriff Douglas verdenkt burgemeester Quinns (enige) zoon Holliman van de moord op zijn vrouw Jones. Vader Quinn stelt alles in het werk om zijn zoon uit handen van het gerecht te houden, maar de sheriff gaat de confrontatie van een eindgevecht niet uit de weg om het recht te laten zegevieren, ook al is de burgemeester zijn beste vriend. Een onderhoudende western van het zuiverste water. Scenario van James Poe. Gedraaid in VistaVision.

Pharaoh's Curse

1957 | Horror

Verenigde Staten 1957. Horror van Lee Sholem. Met o.a. Mark Dana, Ziva Rodann, Diane Brewster, George Niese en Kurt Katch.

Stereotiep verhaal over een expeditie in Egypte, die een eeuwenoud monster vindt dat een graftombe bewaakt.

Forty Guns

1957 | Western

Verenigde Staten 1957. Western van Samuel Fuller. Met o.a. Barbara Stanwyck, Barry Sullivan, Dean Jagger, John Ericson en Gene Barry.

Stanwyck is de ongekroonde koningin van Cochise County, Arizona. Wanneer ze uit rijden gaat wordt ze steeds vergezeld door veertig gewapende begeleiders. Washington stuurt politieman Sullivan, samen met zijn broers, naar het stadje. Wanneer de plaatselijke sheriff wordt neergeschoten door Stanwycks broer Ericson, gooit Sullivan hem de gevangenis in. De volgende dag echter verklaren verschillende getuigen dat hij uit zelfverdediging handelde. Het is duidelijk voor Sullivan dat Stanwyck niets te maken heeft met de wetteloosheid van haar broer en de confrontatie Sullivan-Ericson is onvermijdelijk. Uitzonderlijk sterke western van Fuller, die ook het scenario schreef, met een vrouw als heldin. Alle personages zijn randfiguren en echte winnaars bestaan niet in het universum van Fuller, die zich verzekerde van en uitstekende cast. Een briljante film. Camerawerk van Joseph Biroc. Gedraaid in CinemaScope.