Cindy Hinds is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Dead Zone

1983 | Thriller, Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 1983. Thriller van David Cronenberg. Met o.a. Christopher Walken, Brooke Adams, Tom Skerritt, Herbert Lom en Anthony Zerbe.

De jonge onderwijzer Walken ontwaakt uit een coma, vijf jaar na een auto-ongeluk, en blijkt nu de gave te hebben om iemands toekomst te zien door zijn of haar hand aan te raken. Een van de betere verfilmingen van een roman van Stephen King. Wie op de hoogte is met het bizarre oeuvre van Cronenberg zal zich verbazen over de subtiliteit van de film, maar dit is dan ook zijn eerste productie naar een scenario van een ander dan hemzelf.

Deadline

1980 | Drama, Horror

Canada 1980. Drama van Mario Azzopardi. Met o.a. Stephen Young, Sharon Masters, Marvin Goldhar, Phillip Leonard en Jeannie Elias.

Een vermaarde schrijver van griezelverhalen gaat gebukt onder de druk om een toneelstuk af te maken, terwijl zijn privé- leven inelkaar stort. Dit melodrama met interessante mogelijkheden wordt echt verknoeid door afstotende fantasy- beelden - de dramatiserering van bloederige ideëen voor verhalen die ontspruiten aan de verschrikkelijke fantasie van de auteur. Ook bekend als: ANATOMY OF A HORROR.

The Brood

1979 | Horror, Sciencefiction, Thriller

Canada 1979. Horror van David Cronenberg. Met o.a. Oliver Reed, Samantha Eggar, Art Hindle, Cindy Hinds en Nuala Fitzgerald.

Nola Carveth (Eggar) eet haar eigen nageboorte op, terwijl dwergklonen hun grootouders en lieflijke jonge schoolfrikken doodslaan met houten hamers. Wat leven we toch in een grote, prachtige wereld, hè? Het scenario is van regisseur Cronenberg. Zijn onvoorwaardelijke fans zullen bezwaarmaken tegen onze behoudende waardering. Het camerawerk is van Mark Irwin.