Jonathan Daly is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Amy

1981 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 1981. Drama van Vincent McEveety. Met o.a. Jenny Agutter, Barry Newman, Kathleen Nolan, Chris Robinson en Lou Fant.

Amy Medford (Agutter) verlaat rond 1900 haar welgestelde echtgenoot om dove en blinde kinderen te onderwijzen en ze een doel te geven in het leven. Haar wat onorthodoxe methoden wekken aanvankelijk weerstand bij de collega's, maar de eigenwijze Newman sluit vriendschap en steunt haar. Als ze resultaten boekt met Ochsenberg is het ijs gebroken. Deze wat sentimentele, maar oprechte Disneyfilm is voor een jeugdig publiek gemaakt, maar ouderen zullen eveneens geboeid raken.

Rascal

1969 | Familiefilm, Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten 1969. Familiefilm van Norman Tokar. Met o.a. Steve Forrest, Bill Mumy, Pamela Toll, Bettye Ackerman en Elsa Lanchester.

Disney-bewerking van Sterling Norths bekende autobiografische boek over zijn vriendschap als jongen met een wasbeer; omgewerkt volgens de Disney-formule met plezierig maar voorspelbaar resultaat.

The Young Warriors

1967 | Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1967. Oorlogsfilm van John Peyser. Met o.a. James Drury, Steve Carlson, Jonathan Daly, Robert Pine en Michael Stanwood.

Een WO II-verhaal vol clich├ęs en vol met vaste acteurs uit de Universal Pictures-stal. Losjes gebaseerd op de roman van Richard Matheson.

Out of Sight

1966 | Muziek

Verenigde Staten 1966. Muziek van Lennie Weinrib. Met o.a. Jonathan Daly, Karen Jensen, Robert Pine, Carole Shelayne en The Turtles.

Een butler en een popgroep van blonde helden werken samen om een komplot van een spionage-organisatie tegen popgroepen een halt toe te roepen. Een idiote combinatie van een beachparty-film en een spionagefilm, die op beide fronten mislukt.