Robert Wiemer

Regisseur, Scenarist

Robert Wiemer is regisseur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

The Night Train to Kathmandu

1988 | Avonturenfilm, Familiefilm, Romantiek

Verenigde Staten 1988. Avonturenfilm van Robert Wiemer. Met o.a. Pernell Roberts, Eddie Castrodad, Kavi Raz, Tim Eyster en Robert Stoeckle.

Fantasieloos familie-avontuur dat doet denken aan een mengeling van BRIGADOON en LOST HORIZON. In dit afgezaagde verhaal komen tieners uit twee verschillende culturen in conflict met een norse archeoloog die research doet in de Himalaya. Gemaakt voor de kabel.

Somewhere Tomorrow

1983 | Mysterie, Drama

Verenigde Staten 1983. Mysterie van Robert Wiemer. Met o.a. Sarah Jessica Parker, Nancy Addison, Tom Shea, Rick Weber en Paul Bates.

Een onconventioneel drama over het vaderloze tienermeisje Parker dat na het zien van TOPPER op de tv haar hoofd stoot en de geest ontmoet van een jongen (Shea) die is omgekomen in een vliegtuigongeluk. Niet vlekkeloos, maar toch charmant en ontroerend.

Anna to the Infinite Power

1983 | Sciencefiction, Horror

Canada 1983. Sciencefiction van Robert Weimar en Robert Wiemer. Met o.a. Dina Merrill, Martha Byrne, Mark Patton, Donna Mitchell en Jack Ryland.

Film naar het gelijknamige, redelijk bizarre verhaal van Mildred Ames over een intelligent meisje van twaalf dat door medische experimenten van de nazi's een dwangmatige leugenaarster met helderziende gaven en bovennatuurlijke krachten is. Haar familie die bij het klonen betrokken was, zwijgt erover. Met de hulp van een ogenschijnlijke vijand weet zij het kwaad te bestrijden en een einde te maken aan de verschrikkelijke nachtmerrie. Hoewel het heel vaardig gedaan is, blijft het toch een clichématig rilwerkje dat zich meer tot de jongere SF- fan richt. Scenario van de regisseur. Het camerawerk was in handen van Glen Kershaw. Regisseur Weimar staat ook te boek als Robert Wiemer en de duur van de prent varieert van 88m tot 107m.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Wiemer op televisie komt.

Reageer