Hervé Boucher

Acteur

Hervé Boucher is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Une jeune fille si charmante

1993 |

Frankrijk 1993. Servais Mont. Met o.a. Cécile Fleury, Sabine Tingry, Pierre Laplace, Hervé Boucher en Myriam Anne.

Anne (Fleury), een meisje uit Nice, arriveert in Parijs na een stukgelopen relatie. Zij vindt werk als vertaalster bij de architect Vincent Grandier (Laplace), een macho die overloopt van charme en zelfvoldaanheid. Lou (Tingry), de echtgenote van Grandier, ontvangt Anne op een nogal bizarre manier. Ze komt er al snel achter dat het echtpaar er nogal perverse idee[KA3]en op na houdt. Hoewel Anne gefascineerd blijft door het knappe uiterlijk van Vincent Grandier valt zij voor de avances van Boucher. Erotisch misbaksel, geschreven door de minkukels Mont (de regisseur) en Stéphane Ardant. De platgetreden paden- muziek is van Guy Skornik.

Les symptômes de l'amour: Les fonflons de Honfleur - Les visages de l'amour

1990 | Romantiek, Komedie

Frankrijk 1990. Romantiek van Liliane de Kermadec. Met o.a. Charlotte Vanier, Dani, Jean-Claude Vannier en Hervé Boucher.

Twee verhalen ineen, getiteld: LES FLONFLONS DE HONFLEUR en LES VISAGES DE L'AMOUR. Het eerste speelt in de schilderachtige vissershaven Honfleur en de andere in het verre, exotische Sjang-hai. Een jonge vrouw vraagt zich in Frankrijk af: 'Houd ik genoeg van hem om met hem weg te gaan?', terwijl de jongeman in China zich afvraagt hoe het gezicht eruit ziet waar hij nu echt van houdt. Gefilmd in de stijl van Maguerite Duras, maar hier gaat het om een subtiele, gevoelige analyse, die bij tijd en wijle benauwend is, ondersteund door strake en zorgvuldige montage. De maker beschikt over talent dat vergelijkbaar is met filmer van HOME SWEET HOME.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hervé Boucher op televisie komt.

Reageer