Tobie Pelletier

Acteur

Tobie Pelletier is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Le sexe des étoiles

1993 | Drama

Canada 1993. Drama van Paule Baillargeon. Met o.a. Denis Mercier, Marianne-Coquelicot Mercier, Tobie Pelletier, Sylvie Drapeau en Luc Picard.

Camille (Marianne-Coquelicot Mercier) is bijna dertien en woont in Canada. Haar moeder Mich[KA2]ele (Drapeau) is juriste en haar vader is verdwenen naar de V.S. Zij tuurt vaak naar de sterren. Ze verlangt ernaar dat haar vader terugkomt. Plotseling staat hij voor de deur, maar hij heeft een grote verandering ondergaan: hij is een vrouw geworden.

Le sexe des etoiles

1993 | Drama

Canada 1993. Drama van Paule Baillargeon. Met o.a. Tobie Pelletier, Marianne-Coquelicot Mercier en Denis Mercier.

De twaalfjarige Camille heeft zich na het verdwijnen van haar vader in een droomwereld teruggetrokken. Wanneer haar vader terugkeert, heeft hij een transseksuele operatie ondergaan en heet nu Marie-Pierre. Camille probeert wanhopig de oude familiebanden te herstellen waar haar vader destijds voor vluchtte. De tippelende homoseksueel Lucky laat haar inzien dat zij beter haar eigen levensweg kan vinden

La vie fantôme

1992 | Komedie, Romantiek

Canada 1992. Komedie van Jacques Leduc. Met o.a. Ron Lea, Pascale Bussières, Johanne Marie Tremblay, Elise Guilbault en Tobie Pelletier.

Leduc vertelt op gevoelige en humoristische wijze over de liefde tussen getrouwde professor in de literatuurwetenschappen Pierre (Lea) en jonge bibliothecaresse Laure (Bussières). Hij schetst een roerend portret van een man die verstrikt raakt in zijn liefde voor twee personen, zijn lafhartigheid en de macht der gewoonte. Lea overtuigt niet echt als man, die wordt verscheurd tussen zijn rol als minnaar en echtgenoot. De jonge Bussières is een ontdekking, bij het publiek in Quebec reeds bekend door de succesvolle tv-serie Les Filles de Caleb. het scenario is van Yvon Rivard en regisseur Leduc naar de roman van Danièle Sallenave. Het camearwerk is van Pierre Mignot. Dolby.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tobie Pelletier op televisie komt.

Reageer