Luk De Konink

Acteur

Luk De Konink is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Tot nut van 't algemeen

1988 | Drama

België 1988. Drama van Lode Verstraete en Raf Verpooten. Met o.a. Dries Wieme, Ugo Prinsen, Denise de Weerdt, Walter Claessens en Polly Geerts.

Een man heeft in zijn achtertuin een enorm kunstwerk van oud ijzer gemaakt. Zijn zoon vindt dat hij het moet afbreken en verhuizen. Vooral omdat de gemeente waarvoor hij werkt, het stuk grond voor iets anders wil gebruiken. De autoriteiten besluiten eindelijk het bouwwerk met geweld af te breken. De man verzet zich, maar krijgt alleen steun van zijn kleindochter, die echter bij een botsing met de politie om het leven komt. Naar een toneelstuk van Walter van den Broeck.

De dwaling

1987 | Misdaad, Drama

België 1987. Misdaad van Vincent Rouffaer. Met o.a. Mike Verdrengh, Luk De Konink, Machteld Ramoudt, Dries Wieme en Frans Van de Aa.

Na de mislukte kidnapping van het kind van de dochter van een bekend brouwerijdirecteur rommelt de recherche in het privéleven van de brouwersfamilie. De opgepakte ontvoerder onthult de ware toedracht van de zaak en met de waarheid wordt gemanipuleerd.

Cantate

1985 | Komedie

België 1985. Komedie van Emiel Degelin. Met o.a. Luk De Konink, Tania Van der Sanden, Nicole Persy, Denise De Weerdt en Ward De Ravet.

De Konink is een gehuwde hoofdonderwijzer en koorleider in een rustige gemeente. Onder invloed van een mooi nieuw koorlid besluit hij een door hem geschreven cantate te laten uitvoeren. Hij wordt verliefd op de jonge vrouw en roddelpraatjes veroorzaken bijna een drama. Mooi maar traag.

De weddenschap

1978 | Drama

België 1978. Drama van Anton Stevens. Met o.a. Peggy De Landtsheer, Luk De Konink, Jaak Vissenaken, Eric Verschueren en Walter De Meyere.

Een rijke galeriehouder, na twintig jaar Amerika terug in Antwerpen, waagt het erop met een jonge collegazo dat hij niet alleen diens vrouw kan versieren maar het ook dat hij het stel kan breken of maken naar believen. Wat een 'Geschmak'.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Luk De Konink op televisie komt.

Reageer