Mindy Affrime

Producer

Mindy Affrime is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Erotic Tales: The Summer of My Deflowering

2001 |

Duitsland/Verenigde Staten 2001. Susan Streitfeld. Met o.a. Beth Riesgraf en Martin Henderson.

Het scenario is van feministische regisseuse Streitfeld die in 1996 van zich liet spreken met de film FEMALE PERVERSIONS en bood wat de titel beloofde: de vonken vlogen er vanaf en vooral lesbische kijksters konden hun hartjes of harten ophalen. Ze kwalificeerde dus ruimschoots voor deze aflevering van nog net geen half uur. De twintig-jarige Megan (Riesgraf) die een elektronisch dagboek er op na houdt met behulp van de videocamera, wil haar onschuld verliezen. De gelukkige is de knappe student in de theologie Luke (Henderson) en de plaats is een Mexicaans motel dat Garden of Eden heet. In dit hotel zit een adder onder het gras: de appel van Eva, die niet geconsumeerd mag worden. De salsa mag wél gedanst worden. Een en al lekkermakerij. Dolby SR.

Female Perversions

1996 | Drama

Verenigde Staten/Duitsland 1996. Drama van Susan Streitfeld. Met o.a. Tilda Swinton, Amy Madigan, Karen Sillas, Frances Fisher en Clancy Brown.

Achter het schijnbaar zelfverzekerde optreden van de succesvolle officier van justitie Evelyn Stephens gaat een heel onzekere persoon schuil. Vanuit deze onzekerheid gaat ze weg bij haar vriend en begint ze een affaire met de vrouwelijke psychiater Renée. Ze krijgen echter al gauw relatieproblemen. De gebeurtenissen nemen een dramatische wending als Evelyn haar zuster in nood opzoekt.

Tell Me a Riddle

1980 | Drama

Verenigde Staten 1980. Drama van Lee Grant. Met o.a. Melvyn Douglas, Lila Kedrova, Peter Coyote, Brooke Adams en Dolores Dorn.

Een doordachte, maar statische verfilming van Tillie Olsen's novelle over de relatie tussen een vrouw die weet dat haar einde nadert en de man met wie ze al veertig jaar getrouwd is. Goed acteerwerk van Douglas en Kedrova. Het regiedebuut van Grant. Coyote speelt de rol van de man als hij jong is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mindy Affrime op televisie komt.

Reageer