Alvaro Zermeño is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Mi nombre es Gatillo

1987 | Misdaad

Mexico 1987. Misdaad van Pedro Galindo Tercero. Met o.a. Alvaro Zermeño, Ana Luisa Peluffo en Eleazar García Jr.

Een nogal onafhankelijke politieman, vergezeld door zijn onafscheidelijke collega en kameraad, komt zijn eeuwige rivaal tegen: een drugshandelaar die hij nooit heeft kunnen arresteren. Een interessante politiefilm, goed gemaakt en met uitstekend camerawerk.

Yerba sangrienta

1986 | Historische film

Mexico 1986. Historische film van Ismael Rodríguez Jr.. Met o.a. Alvaro Zermeño, Juan Valentín en Rosenda Bernal.

De belofte van hoge lonen voor het plukken van katoen, lokt duizenden ongeschoolde arbeiders naar een marihuanaplantage die die in handen is van de georganiseerde misdaad. Het verhaal is gebaseerd op een ware gebeurtenis uit 1984, na de ontdekking van een belangrijke marihuanaplantage in het noorden van Mexico. Het vervelende is dat de film zich overmatig verlustigt in geweld en sadisme.

La ley del gavilán

1966 | Avonturenfilm

Mexico 1966. Avonturenfilm van Jaime Salvador. Met o.a. Elsa Cárdenas, Alvaro Zermeño, Andrés Soler en Jorge Russek.

Een mysterieuze gemaskerde man berooft de rijken en helpt de armen met het gestolen geld. Dan verschijnt een andere gemaskerde man, die zich voordoet als de eerste. Een van de vele avonturenfilms met gemaskerde mannen die in Mexico werden gemaakt. Niets bijzonders.

Cuando el diablo sopla

1965 | Komedie

Mexico 1965. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Alvaro Zermeño, Irma Dorantes, Lucy Gallardo en Enrique Rambal.

Om een dorp, waarvan bijna alle bewoners vrouwen zijn, weer van mannen te voorzien, wordt hulp gevraagd aan een naburig dorp. Een grote stoet trouwlustige mannen gaat erop af. Zeer vervelend en niet erg origineel.

Nos lleva la tristeza

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Irma Dorantes, Alvaro Zermeño, Manuel López Ochoa en María Duval.

Twee rijke grootgrondbezitters, al jaren elkaars rivalen, kondigen hun huwelijk aan. Dit tot grote verbazing van iedereen en van een paardenhandelaar in het bijzonder; die zal al het mogelijke doen om het te voorkomen. De film eindigt met een aantal huwelijken en is dermate belachelijk dat het lijkt of zelfs de paarden door de trouwlust zijn aangestoken.

Me llaman El Cantaclaro

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Elvira Quintana, Alvaro Zermeño, Adriana Roel en Carlos Riquelme.

Een zanger wordt ingehuurd voor de verjaardag van een rijke grootgrondbezitster. Hij wordt op slag verliefd, maar zij is al verloofd. Een weinig originele komedie met enkele liedjes.

La maldición del oro

1964 | Avonturenfilm

Mexico 1964. Avonturenfilm van Jaime Salvador. Met o.a. Alvaro Zermeño, Ofelia Montesco, Andrés Soler en Jorge Russek.

In opdracht van federale agenten gaat Felipe Reyes, 'El Justiciero', met zijn hulpje naar een dorp om een aantal gouddiefstallen te onderzoeken. De slachtoffers zijn mijnwerkers die in het dorp wonen. Felipe Reyes was ook de held in EL ASALTO.

El asalto

1964 | Avonturenfilm

Mexico 1964. Avonturenfilm van Jaime Salvador. Met o.a. Alvaro Zermeño, María Duval, Guillermo Rivas en Héctor Suárez.

Het vervolg op LA MALDICIÓN DEL ORO, waarin de gemaskerde Felipe Reyes, 'El Justiciero', erin slaagt een roversbende op te rollen.

Tres muchachos de Jalisco

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Elvira Quintana, Flor Silvestre, María Duval en Alvaro Zermeño.

Een meisje wil dat haar oom en tante, die al jaren gescheiden zijn, zich weer verzoenen. Zij verlooft zich met haar oom om de jaloezie van haar tante en de woede van haar twee nichtjes op te wekken. Een lomp, met liedjes doorspekt stuk over familiebanden.

El Rostro de la muerte

1963 | Avonturenfilm, Actiefilm

Mexico 1963. Avonturenfilm van Jaime Salvador. Met o.a. Irma Dorantes, Alvaro Zermeño, Alfonso 'Pompín' Iglesias en Guillermo Rivas.

Vervolg op LA BANDA DEL FANTASMA NEGRO, weer met 'El Justiciero', en gemaakt door dezelfde filmploeg; bestaat uit drie episoden.