Marina Braun

Acteur

Marina Braun is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Spätes Glück nicht ausgeschlossen

1988 | Komedie

Duitsland 1988. Komedie van Franz Josef Gottlieb. Met o.a. Inge Meysel, Carl Heinz Schroth, Ursela Monn, Balduin Baas en Daniela Ziegler.

De oude Max Struve (de 86-jarige Schroth) was in zijn actieve leven een goochelaar die optrad in diverse Europese steden in allerlei vari[KA1]et[KA1]e-theaters. Zijn vrouw Lina (Meysel) was zijn assistente en toeverlaat. Nu zijn ze hoog en breed met pensioen en Lina is door Max gepromoveerd tot kokkin en werkster. Als Max hun veertigste huwelijksdag heeft vergeten, is voor Lina de maat vol. Ze laat de boel de boel, neemt de helft op van hun geld en gaat met instemming van haar dochter Ruth (Monn) Egyptologie studeren. Max houdt het niet uit in zijn eentje en Lina is tenslotte bereid terug te komen op een bepaalde voorwaarde. Ze reizen de steden af, waar ze optraden, en Lina verklaart Max, waar en wanneer hij fouten maakte. Max schaamt zich voor zijn gedrag van toen, en heeft openlijk berouw van zijn wandaden. Het stroperige scenario is van regisseur Gottlieb, maar het bood de gelegenheid om wat plaatjes te tonen van stedenschoon, w.o. Venetië en Wenen. Lina's grote truc werkt, en ze kunnen samen genieten van een liefdevol leven. Meysel en Schroth zijn natuurlijk goed en hun fans mogen genieten. Het camerawerk is van Klaus Werner.

Kokain - Das tagebuch der Inga L.

1986 | Misdaad, Drama

Duitsland 1986. Misdaad van Rubin Sharon. Met o.a. Renee Zaluski, Marina Braun, Hans Jürgen Wolf en Toyo Tanaka.

Een film die zich zogenaamd met het drugsprobleem bezighoudt maar intussen op voyeuristische wijze de ellende van junkies toont. De gevaren van verslaving worden niet behandeld, de film bestaat uit beelden van prostitutie en geweld. Hij is bovendien ook nog volslagen amateuristisch gefilmd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marina Braun op televisie komt.

Reageer