Yoshi Kato

Acteur

Yoshi Kato is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Kiga Kaikyo

1964 | Mysterie

Japan 1964. Mysterie van Tomu Uchida. Met o.a. Renzaro Mikuni, Akiko Kazami, Sachiko Hidari, Yoshi Kato en Junzaburo Ban.

Een vrij klassieke detective-thriller, gebaseerd op een boek van Tsutomu Minakami. Een heel gezin op Hokkaido wordt uitgemoord en de daders komen enkele uren later om het leven als een tyfoon de pont waarop ze zich bevinden tot zinken brengt. Een van de schuldigen bevindt zich echter niet op de boot, en op hem zal inspecteur Ymisaka tien jaar lang jacht maken. De film is degelijk gestructureerd en vrij westers qua aanpak, maar de exorbitante lengte is een - terecht - struikelblok. Ook bekend als HUNGER STRAITS.

Roma ni Saita Koi

1963 | Drama

Japan 1963. Drama van Yoshiro Kawazu. Met o.a. Miuyuki Kuwano, Haruko Wanibuchi, Tamotsu Hayakawa, Kyoko Aoi en Yoshi Kato.

Een niet-succesvolle Japanse zanger beleeft in Rome een liefdesromance met een landgenote. Eenmaal terug in Japan blijkt niets meer te zijn zoals dat vroeger was. Conventionele liefdestragedie, geheel volgens de smaak van de Japanse filmwereld van toen.

Eien no hito

1961 | Drama

Japan 1961. Drama van Keisuke Kinoshita. Met o.a. Hideko Takamine, Yoshi Kato, Keiji Sada en Kiyoshi Nomomura.

Door vijf tijdperiodes heen (1982, 1944, 1949, 1960 en 1961) wordt het levensverhaal verteld van de gekwelde Sadako, inwoonster van een dorpje vlakbij de berg Aso. Een goede film die opvalt door de mooie manier waarop hij in beeld is gebracht en door de precisie waarmee het karakter van de vrouw wordt beschreven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yoshi Kato op televisie komt.

Reageer