Masako Izumi

Acteur

Masako Izumi is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Ryuko Mujo

1966 | Misdaad

Japan 1966. Misdaad van Akinori Matsuo. Met o.a. Hideki Takahashi, Joe Shishido, Masako Izumi en Asao Koike.

Een jonge misdadiger komt uit de gevangenis en ontdekt dat in de bende waartoe hij behoorde veel veranderingen hebben plaats gehad. Zeer clichématige triller van toen.

Otoko no Monsho - Ruten no Okite

1966 | Misdaad

Japan 1966. Misdaad van Eisuke Takizawa. Met o.a. Hideki Takahashi, Yukiko Todoroki, Masako Izumi en Hiroshi Kondo.

Een man komt aan in een stad waar gangsters het voor het zeggen hebben. Een politiefilm die natuurlijk getrouw is aan de cultuur van het eigen land, maar de invloed van de amerikaanse klassiekers is merkbaar.

Chimatsuri Kenkajo

1966 | Avonturenfilm

Japan 1966. Avonturenfilm van Toshio Masuda. Met o.a. Hideki Takahashi, Takuya Fuji, Izumi Ashikawa en Masako Izumi.

Een jongeman, een adellijke zoon, zwerft doelloos van het ene land naar het andere. Hij heeft besloten om nooit meer een zwaard op te nemen aangezien hij vroeger een man heeft gedood. Als hij zich aansluit bij een groep handelsreizigers, beseft hij dat iemand hem achtervolgt om die moord te wreken. Een zeer routineuze avonturenfilm.

Otoko no Monsho

1964 | Misdaad

Japan 1964. Misdaad van Akinori Matsuo. Met o.a. Hideki Takahashi, Masako Izumi, Kenjiro Ishiyama en Yukiko Todoroki.

In 1930, tijdens het grensconflict met Mantsjoerije, begint een jongeman tegen de raad van zijn vader, een beroepsgokker, aan een medische carri[KA2]ere. Een goede politiefilm, die de verschillende traditionele onderwerpen van de Japanse cultuur samenbrengt (generatieconflict, geweld, seks, tradities, de tatoeage-mystiek en de 'Katanas' etc.).

Hiko Shojo

1964 | Drama

Japan 1964. Drama van Kirio Urayama. Met o.a. Masako Izumi, Mitsuo Hamada, Asao Koike en Shoichi Ozawa.

Een jong meisje steelt om haar vader te helpen, maar zij merkt niet dat zij hierbij wordt geobserveerd. Een jeugddrama, dat niet zo spectaculair als zijn Amerikaanse soortgenootjes, maar toch de moeite waard.

Fuun Futatsuryu

1964 | Misdaad

Japan 1964. Misdaad van Akinori Matsuo. Met o.a. Hideki Takahashi, Masako Izumi, Yukiko Todoroki en Hiroshi Kondo.

Een beroepsgokker die uit zelfverdediging een man heeft vermoord, beschermt zijn moeder voor een machtige bende. Een Japanse thriller die wat het verhaal betreft interessanter is dan gewoonlijk maar waar filmisch weinig vanuit gaat.

Ginza no Koi no Monogatari

1963 | Romantiek

Japan 1963. Romantiek van Koreyoshi Kurahara. Met o.a. Yujiro Ishihara, Jerry Fujio, Ruriko Asaoka, Chiemi Eri en Masako Izumi.

Een schilder en een pianist worden op dezelfde vrouw verliefd. De eerste begint het portret van zijn geliefde te schilderen. Een van de vele Japanse melodrama's uit deze tijd, die eruit springt door de uitstekende aanpak in beeldformaat.

Dai Hyogen

1963 | Avonturenfilm

Japan 1963. Avonturenfilm van Buichi Saito. Met o.a. Joe Shishido, Masako Izumi, Yuji Odaka, Tadao Sawamoto en Shiro Osaka.

Tetsuji sluit vriendschap met de zeehondenjager Yamasé, als hij op zoek is naar een verrader, Sawano, die schuldig is aan de dood van zijn familie in WO II. Een zeer clichématige avonturenfilm, waarin de prachtige landschappen de voornaamste positieve aspecten zijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Masako Izumi op televisie komt.

Reageer