Solange Pradel

Acteur

Solange Pradel is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Le secret

1974 | Film noir, Thriller

Frankrijk/Italië 1974. Film noir van Robert Enrico. Met o.a. Jean-Louis Trintignant, Philippe Noiret, Marlène Jobert, Jean-François Adam en Solange Pradel.

Met topacteurs bezette, puike paranoiathriller, doortrokken van een sinistere sfeer. Trintignant is op zijn getourmenteerde best als David, een al dan niet uit de klauwen van een schemerige overheidsorganisatie ontsnapte figuur. In het afgelegen huis van echtpaar Thomas (Noiret) en Julia (Jobert) in de Cevennen vindt hij een schuilplaats. Vertelt David de waarheid of lijdt hij aan waanvoorstellingen en cultiveert hij bizarre complottheorieën? Tot aan het zwartgallige einde houdt Enrico (1931-2001) de toeschouwer in spanning. Naar Série noire nummer 1549, Le compagnon indésirable van Francis Ryck.

Les cousines

1969 | Erotiek

Frankrijk 1969. Erotiek van Louis Soulanes. Met o.a. Nicole Debonne, Daniele Argence, Solange Pradel, Jean Gemin en Alain Doutey.

Ouderwetse seksfilm, die eerder een stuk curiosa is dan een verdienstelijke artistieke prestatie. Drie meisje, waarvan een met een complex, leven zich uit met elkaar en hun vriendjes. Naar het boek The Perverse Women's Night van Fletcher D. Benson - ook al geen werk van literaire waarde.

Le Viol du vampire

1969 | Horror, Komedie

Frankrijk 1969. Horror van Jean Rollin. Met o.a. Solange Pradel, Bernard Letrou, Jacqueline Sieger en Ariane Sapriel.

Een geleerde reist naar een Frans kasteel, waar volgens een legende vampiers huizen, om aan te tonen dat zulke wezens niet bestaan. Al spoedig moet hij zijn theorie herzien. Deze amusante persiflage op de horrorfilm geeft heel amateuristisch maar aanstekelijk amusement.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Solange Pradel op televisie komt.

Reageer