Candy Johnson

Acteur

Candy Johnson is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Behind the Green Door

1972 | Erotiek

Verenigde Staten 1972. Erotiek van Jim Mitchell en Art Mitchell. Met o.a. Marilyn Chambers, George McDonald, Ben Davidson, Johnnie Keyes en Art Mitchell.

Ondanks zijn historische waarde als pornopionier, nu in feite een verouderde seksfilm. Vooral bekend als Marilyn Chambers seksdebuut als ontvoerd meisje dat gedwongen wordt sekshandelingen uit te voeren. Het hoogtepunt is Chambers verkrachting door de zwarte Keyes op het ritme van Afrikaanse muziek. Een wezenlijk erotische scène, als klassiek geboekstaafd en nog steeds een van de beste in zijn genre.

Pajama Party

1964 | Sciencefiction, Komedie

Verenigde Staten 1964. Sciencefiction van Don Weis. Met o.a. Tommy Kirk, Annette Funicello, Elsa Lanchester, Buster Keaton en Dorothy Lamour.

Na BEACH PARTY, MUSCLE BEACH PARTY en BIKINI BEACH is dit de vierde BEACH PARTY-film. Een matige mengeling van SF en strandfeest - kattekwaad; alleen opmerkelijk vanwege de veteranen in bijrollen. Frankie Avalon en Don Rickles hebben een gastrolletje. Werd gevolgd dor BEACH BLANKET BINGO.

Bikini Beach

1964 | Komedie, Muziek, Familiefilm

Verenigde Staten 1964. Komedie van William Asher. Met o.a. Frankie Avalon, Annette Funicello, Martha Hyer, Harvey Lembeck en Don Rickles.

Deze derde BEACH PARTY film met Frankie in een dubbelrol, en Annette, staat op de tweede plaats, en is volgens de vaste formule gemaakt. Ze leverden toen goed geld op en waren populair in de V.S. en het Beach Boys-tijdperk. Werd vervolgd door PAJAMA PARTY.

Beach Party

1963 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1963. Drama van William Asher. Met o.a. Dorothy Malone, Bob Cummings, Frankie Avalon, Annette Funicello en Morey Amsterdam.

Als eerste van een lange reeks strandverhalen kan deze film worden geroemd om de goede, volwassen acteurs, die dan ook voornamelijk hun tijd hebben verdaan door eraan mee te werken. Het geheel beweegt zich langzaam naar een Laurel en Hardy-achtig hoogtepunt, waaraan echter elke logica ontbreekt. Vervolg: MUSCLE BEACH PARTY.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Candy Johnson op televisie komt.

Reageer