Mario Bianchi is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 4 films gevonden.

Riflessi di luce

1988 | Erotiek

Italië 1988. Erotiek van Mario Bianchi. Met o.a. Pamela Prati, Gabriele Tinti, Laura Gemser, Loredana Romito en Gabriele Gori.

De meisjes zijn prachtig, het acteerwerk is vreselijk, montage en camerawerk zijn amateuristisch: regisseur Bianchi zou beter in een andere branche kunnen gaan werken. Het banale verhaal gaat over een componist die na de dood van zijn eerste vrouw weigert te communiceren met zijn zoon Ten en zijn mooie tweede vrouw. Om het ingewikkelder te maken is er ook nog een naar seks hongerende lesbienne die de echtgenote verleidt. Wie niet van naakt houdt kan beter iets anders gaan doen.

L'infermiera di campagna

1981 | Erotiek

Italië 1981. Erotiek van Alan W. Cools en Mario Bianchi. Met o.a. Laura Gemser en Gabriele Tinti.

Donkerhuidige, aantrekkelijke Emanuelle (Gemser) arriveert in een onooglijk Italiaans dorp, waar zij als verpleegster aardig wat erotische avontuurtjes beleeft. De warmbloedige Italiaanse macho's hollen dag en nacht achter haar aan en zij geniet ervan met volle teugen. Lichtvoetig seriewerk dat angstvallig al dan niet gecompliceerde details mijdt. Het scenario is van Mario Bianchi, die in werkelijkheid regisseur Alan W. Cools is. De film werd aan de man gebracht onder een rits verschillende, vooral Duitse, titels.

La Banda Vallanzasca

1977 | Misdaad

Italië 1977. Misdaad van Mario Bianchi. Met o.a. Enzo Pulerano, Stefania D'Amario en Franco Citti.

Verhaal over volksvijand nummer één, een heethoofdige en gewelddadige man, die onder geen beding terug wil naar de gevangenis. Hij wordt door een misdadige organisatie verraden en het kidnappen van een meisje leidt tot extra complikaties. Nu zitten zowel de politie als de gangsters achter hem aan. Soms wordt er goed geacteerd, maar onvoldoende om deze slechte film te redden.

The Purple Mask

1916 | Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten 1916. Avonturenfilm van Francis Ford. Met o.a. Grace Cunard, Francis Ford, Jean Hathaway, Pete Gerald en Jerry Ash.

De laatste serial (in zestien hoofdstukken) van het duo Ford/Cunard. Cunard schreef zelf weer het scenario. Ditmaal vertoeft ze in Parijs en daar maakt ze al snel naam: als Koningin van de Apachen. En dat laatste slaat niet op de Indianenenstam maar op de onderwereld van de stad. Ford had ondertussen de grootste herrie over de produktie met de studiobazen die zich alsmaar wilden inmengen, met als gevolg dat noch Ford noch Cunard enige interesse in het eindprodukt hadden. Het werd het einde van een goede samenwerking. Abe Vallet deed het camerawerk voor Universal. Ash zou later bij Universal een bekend cameraman worden.