Ram John Holder

Acteur

Ram John Holder is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Lenny Henry in Dreams

1992 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1992. Komedie van James Hendrie. Met o.a. Lenny Henry, Bill Paterson, Dawn French, Barry Norman en Ram John Holder.

Een man gaat met hulp van een psychiater op zoek naar de betekenis van zijn dromen. Een grappige en vindingrijke komedie met Bill Paterson als de perfecte aangever voor Lenny Henry, de therapeut die uiteindelijk zijn patiënt volgt naar diens droomwereld.

Hallelujah Anyhow

1991 | Drama, Romantiek

Verenigd Koninkrijk 1991. Drama van Matthew Jacobs. Met o.a. Dona Croll, Keith David, George Harris, Maynard Eziashi en Sylvester Williams.

Het geloof en het huwelijk van een zwarte dominee komen op het spel te staan wanneer ze haar ex-minaar uit Jamaica tegenkomt. Gevoelig scenario van Jamaicaanse dichter Jean Breeze en regisseur Jacobs brengt efficiënt de innerlijke problemen van een ongewone heldin op de voorgrond. Mooie vertolkingen van de in Jamaica geboren Croll en de Amerikaanse acteur David.

The Education of Sonny Carson

1974 | Drama, Biografie

Verenigde Staten 1974. Drama van Michael Campus. Met o.a. Rony Clanton, Don Gordon, Joyce Walker, Paul Benjamin en Ram John Holder.

Interessant maar iets te geëmotioneerd drama over de opstandige zwarte jongen in het Brooklyn van de jaren vijftig en zestig, gebaseerd op zijn autobiografie. Ook bekend als GHETTO FIGHTER.

Robinson Crusoë

1974 | Drama, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1974. Drama van James MacTaggart. Met o.a. Stanley Baker en Ram John Holder.

Baker is Defoe's held die op een onbewoond eiland aanspoelt, en die door de wil te overleven zeer vindingrijk wordt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ram John Holder op televisie komt.

Reageer