Jordi Cadena: regie.
Er zijn 5 films gevonden.

La comtesse de Cagliostro

1990 | Misdaad, Mysterie

Frankrijk 1990. Misdaad van Jordi Cadena. Met o.a. François Dunoyer, Alicia Moro, Hermann Bonnin, Carmina Nogue en Eric Franklin.

Een nieuw avontuur van de beroemde Ars[KA2]ene Lupin naar Maurice Leblanc, om beurten verfilmd door onderling verwisselbare regisseurs, zoals ook deze er een is. Maar verder is de film leuk vanwege het fantasierijke scenario en de schilderachtige figuren, die allen een retabel (een achterstuk van een altaar) najagen dat zich in Barcelona bevindt en een geheim bewaart.

Al dormir lo veo claro

1988 | Drama

Spanje 1988. Drama van Jordi Cadena en Carlos Pazos. Met o.a. Nuria Cano, Ona Planas en Herman Bonnin.

Een filmregisseur met een obsessie voor de persoonlijkheid van een dichter, sluit zich op in een sanatorium om zijn neurose te boven te komen. Een zeer interessant verhaal, helaas verfilmd door een erg slechte regisseur.

La Señora

1987 | Erotiek

Spanje 1987. Erotiek van Jordi Cadena. Met o.a. Silvia Tortosa, Hermann Bonnin, Luis Merlo en Fernando Guillén Cuervo.

Een jonge vrouw moet trouwen met een veel oudere man. Ze bevindt zich, door de ziekelijke obsessies van haar man, al spoedig in een zeer vreemde huwelijksrelatie, totdat de man sterft. Film verdween, ondanks de sterke erotische lading, onopgemerkt weer uit de bioscopen. Het script is van de hoofdrolspeelster, gebaseerd op de roman van Antoni Mus.

Objetivo: sexo

1980 | Erotiek

Spanje 1980. Erotiek van Domenec Font, Jordi Cadena, Ramón Sala en Octavi Marti. Met o.a. Lynn Enderson, Berta Singerman, Raquel Evans en Rosa Morata.

Vier 'sketches' over vrouwelijke sexuele gedragingen vormen een mislukte poging enige cinematografische waardigheid te verlenen aan de in die tijd overvloedige Spaanse 'soft core'.

La Oscura historia de la prima Montse

1977 | Drama

Spanje 1977. Drama van Jordi Cadena. Met o.a. Ana Belén, Ovidi Montllor, Mirta Miller en Xavier Elorriaga.

Een Catalaans meisje verkeert in een hevige geestelijke crisis. Deze produktie werd gemaakt om de populariteit van de gelijknamige roman van Juan Marsé te exploiteren. Zeer slecht geregisseerd en navenant ontvangen.