Lotis Key

Acteur

Lotis Key is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Untamed Heart

1993 | Romantiek, Drama

Verenigde Staten 1993. Romantiek van Tony Bill. Met o.a. Christian Slater, Marisa Tomei, Rosie Perez, Kyle Secor en Willie Garson.

Sentimenteel liefdesdrama waarin Tomei in een gore nachtelijke eettent als serveerster werkt en voortdurend op zoek is naar de man van haar leven maar slechts hufters ontmoet. Tot Slater zich aandient als hulpje in de keuken. Zij valt voor hem, vooral nadat hij haar uit handen van engerds heeft gered. De zich wat mysterieus voordoende Slater blijkt echter een hartkwaal te hebben. Dat maakt haar niks uit, maar het voorspelbare script van Tom Sierchio laat zich raden: het noodlot loert. Romantisch melodrama wordt van de afgrond gered door aanvaardbare vertolkingen van de twee hoofdrolspelers. Jost Vacano vangt dit alles op in grauwe, troosteloze stadsbeelden. Nat King Cole zingt het hoofdthema 'Nature Boy'. De score zelf, met prachtige romantische thema's, is van Cliff Eidelman.

Savage: In The Orient

1983 | Mysterie

Verenigde Staten 1983. Mysterie van Sidney Hayers. Met o.a. Joe Penny, Leif Erickson, John Saxon, Lew Ayres en Gayle Hunnicutt.

Penny, als privé-detective Peter Savage, krijgt de opdracht de vrijlating van een door terroristen gegijzelde man gedaan te krijgen. De zoveelste pilotfilm in deze tijd rond een privé-speurneus waar geen serie op volgde.

Enforcer from Death Row

1979 | Actiefilm

Filipijnen 1979. Actiefilm van Efren C. Pi[KA7]non. Met o.a. Leo Fong, Darnell Garcia, Booker T. Anderson, Mariwin Roberts en Johnny Hammond.

Het W.O.P. (World Organization of Peace) stuurt een Kung Fu-expert naar Manilla om een einde te maken aan een grootscheepse drugshandel. Louter gesimuleerde Kung Fu-duels; gruwzaam goedkope en gratuïte naaktscènes; veelvuldig gemartel met zoutzuur, soldeerbouten, enz. Overslaan. Ook bekend als REVENGE OF THE TIGER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lotis Key op televisie komt.

Reageer