Heike Hanold

Acteur

Heike Hanold is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Vom Mörder und seiner Frau

1993 | Drama

Duitsland 1993. Drama van Wolfgang B. Heine. Met o.a. Krista Posch, Klaus Schindler, Sabine Warning en Heike Hanold.

Bij een overval op een supermarkt wordt een jonge cassière neergeschoten. Posch, een 38-jarige alleenstaande boekhoudster, meldt zich als getuige bij de politie en voelt zich verantwoordelijk voor de dood van het meisje. Slordige tv-film kan niet kiezen tussen krimi, psychologisch en sociaal drama. Stijve verteltrant met te veel over het wel en wee van de hoofdpersoon. Wie na tien minuten afhaakt mist niets.

Mocca für den Tiger

1991 | Romantiek

Duitsland 1991. Romantiek van Thomas Nennstiel. Met o.a. Crescentia Dünßer, Max Tidof, Brigitte Janner, Irina Hoppe en Heike Hanold.

De dertig-jarige Paul (Tidof) is afgestudeerd als arts. Hij is een einzelg[KA3]anger en besluit zijn carri[KA2]ere af te breken om een wijnhandel te beginnen. Hij leert de 28-jarige aankomende zangeres Laura (Dünßer) kennen. Laura heeft een woongemeenschap verlaten om zich op haar studie te concentreren en woont in een pension tegenover Paul. Deze twee totaal verschillende karakters worden uiteraard verliefd op elkaar, maar ontdekken dat samenleven niet meevalt en dat het veelvuldig concessies doen betekent. Niet meteen een meesterwerk maar als men de onwaarschijnlijkheden niet meerekent een best aangename komedie uit de serie Das kleine Fernsehspiel in het kader Gefühlsecht. Regisseur Nennstiel schreef met Wolfgang B. Heine het scenario. Het camerawerk is van Thomas Mauch.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Heike Hanold op televisie komt.

Reageer