Peter Gren Larsen

Regisseur, Acteur

Peter Gren Larsen is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Mor(d)i mødregruppen

1998 | Korte film

Denemarken 1998. Korte film van Peter Gren Larsen. Met o.a. Charlotte Sachs Bostrup, Lotte Andersen, Preben Harris, Andrea Vagn Jensen en Julie Carlsen.

Een groep moeders van kleine baby's komt wekelijks bijeen bij een van de moeders thuis. Er wordt dan voornamelijk geklaagd over de mannen. Bij één zo'n bijeenkomst blijkt een moeder haar man met de koekenpan op zijn kop te hebben geslagen. De man ligt dood in bed. Aanvankelijk willen de andere moeders de politie bellen, maar tenslotte verzinnen ze een creatievere oplossing voor de ontzielde echtgenoot

Baby Doom

1998 | Komedie

Denemarken 1998. Komedie van Peter Gren Larsen. Met o.a. Peter Mygind, Camilla Bendix, Virgil Lange, Mark Berner Hansen en Sofie Albrechtsen.

Max Ram (Mygind) heeft zijn leven volledig onder controle. Alles gebeurt zoals hij het wil en wanneer hij het wil totdat er een baby in het spel komt die voor de nodige chaos zorgt. Verplichte kost voor mensen die een kind willen: kijk en huiver.

Operation Cobra

1995 | Familiefilm, Avonturenfilm, Actiefilm

Denemarken 1995. Familiefilm van Lasse Spang Olsen. Met o.a. Anders Schoubye, Kasper Andersen, Lotte Arnsjberg, Thomas Eje en Solbjørg Højfeldt.

Regisseur Olsen, die in het filmvak begon als stuntman, heeft een spannende film gemaakt over twee buurjongens die een terroristisch complot ontdekken en dat ter elfder ure verijdelen. Zo sparen ze het leven van een hoge ome. Het scenario van Michael Larsen is gebaseerd op de roman van de populaire Deense thrillerschrijver Anders Bodelsen en het werd in 1978 al eerder gefilmd onder de titel OPERASJON COBRA in Noorwegen door Ola Solum. Het camerawerk is van Anthony Dod Mantle.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Gren Larsen op televisie komt.

Reageer