Isabel Ribeiro

Acteur

Isabel Ribeiro is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Feliz ano velho

1988 | Drama

Brazilië 1988. Drama van Roberto Gervitz. Met o.a. Marcos Brada, Malu Mader, Isabel Ribeiro en Eva Wilma.

Een twintigjarige jongen stoot bij het zwemmen in een meer zijn hoofd aan een steen en raakt verlamd. Wat aanvankelijk het einde leek, wordt het begin van een nieuw leven. De jongeman begint zich belangrijke momenten uit zijn verleden te herinneren en opnieuw te beleven, hetgeen een nieuwe betekenis aan zijn leven geeft. Super sentimenteel.

Coronel Delmiro Gouveia

1978 | Biografie, Drama, Historische film

Brazilië 1978. Biografie van Geraldo Sarno. Met o.a. Rubens de Falco, Nildo Parente, Jofre Soares en Isabel Ribeiro.

Eind 19e eeuw: aan de hand van de geschiedenis van de grootgrondbezitter Delmiro Gouveia, een rijke handelaar en exporteur, wordt de historische functie en de relatie tussen de verschillende sociale klassen in de vorming van Brazilië als land geanalyseerd. Een acceptabele film die, ondanks de bescheiden financiële middelen, de tijd waarin de handeling zich voltrekt, goed reconstrueert.

Os Condenados

1974 | Drama

Brazilië 1974. Drama van Zelito Viana. Met o.a. Isabel Ribeiro, Claudio Marzo, Roberto Bataglin en Nido Parente.

Joao, een postbediende, is verliefd op Alma, een prostituée. Deze laatste wil echter kost wat kost sociaal vooruit komen en gaat samenwonen met Mauro, een rijke bourgeois. Voor Mauro is ze niet meer dan speelgoed en ze raakt verbitterd. Als Joao haar terug vindt wijst ze opnieuw zijn liefde af. Joao pleegt zelfmoord. Onderhoudend melodrama waarin pientere critici zowaar een verscholen politieke kritiek op het Braziliaanse regime meenden te ontdekken. Laat dat u vooral niet storen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Isabel Ribeiro op televisie komt.

Reageer