Angie Hill

Acteur

Angie Hill is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Nightworld: Riddler's Moon

1998 | Sciencefiction, Fantasy

Verenigde Staten 1998. Sciencefiction van Don McBrearty. Met o.a. Kate Mulgrew, Corbin Bernsen, Daniel Newman, William Armstrong en Finbar Lynch.

Victoria Riddler (Mulgrew) is weduwe. Ze heeft een gehandicapte zoon, Elias (Newman), die in een rolstoel zit. Ze wonen in Indiana en hebben een kleine farm. Ze leiden een zeer karig bestaan, want er wil niets groeien op het land. Bij hun buren is het net zo. Een toestand, die al enkele jaren voortduurt. Plotseling blijkt de grond van Victoria toch vruchtbaar te zijn, want er gedijen gewassen in volle glorie. Het vreemde is dat er bij de buren nog steeds niets opkomt en die worden eerst groen van jaloezie en daarna menen zij dat het geen zuivere koffie is. Elias gaat begrijpen aan de hand van merkwaardige gebeurtenissen dat het om hulp van buitenaf moet gaan, maar als hij aan buitenaardsen denkt, verklaart iedereen hem voor gek. Toch krijgt de jongen in zijn invalidekarretje gelijk. Wonderlijke en goedbedoelde SF-film, die in goede aarde valt bij gehandicapten met een gelijkwaardig probleem als Elias. Het scenario is van Karl Schiffman. Het camerawerk is van Jon Joffin.

Der Doppelgänger

1989 | Misdaad

Duitsland 1989. Misdaad van Emanuel Boeck. Met o.a. Uwe Ochsenknecht, Angie Hill, Michelle Evans, Simon Oates en Markus Dentler.

Harry, een arme en wat naïeve student, raakt buiten zijn schuld bij een moord betrokken: de moordenaar, die als twee druppels water op hem lijkt, wil hem gebruiken als alibi. Een niet erg originele gangsterfilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Angie Hill op televisie komt.

Reageer