Carolina Barret

Acteur

Carolina Barret is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Los mediocres

1962 | Komedie

Mexico 1962. Komedie van Servando González. Met o.a. Carlos Ancira, Carolina Barret, Carlos NIeto, Dario Vivián en Enrique Lucero.

Verschillende menselijke gedragingen worden tegenover elkaar gezet. De film bestaat uit vijf verhalen over verschillende mensen met hun fouten en dromen, hun ijdele en slechte daden etc. Vrij goede regie, maar de film is te aanmatigend en ontbeert goede smaak.

Pancho López

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van René Cardona. Met o.a. Luis Aguilar, Manuel Palacios 'Manolìn', Guillermina Téllez Girón en Carolina Barret.

Een jongeman heeft het met de verkoop van zijn ooms koeien verdiende geld uitgegeven aan vrouwen. Tegenover zijn oom doet hij het voorkomen alsof hij overvallen is. Jammer dat de hoofdrolspeelsters op het tweede plan geraken door het gelijknamige populaire liedje uit die tijd.

La Vida tiene tres días

1954 | Drama

Mexico 1954. Drama van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Silvia Pinal, Carlos Navarro, Celia D'Alarcón, Carlos Riquelme en Carolina Barret.

Een pianiste raakt verliefd op een componist, die verzwijgt dat hij getrouwd is en vader van vier kinderen. Een zeer moraliserende film.

As negro

1953 | Avonturenfilm, Drama

Mexico 1953. Avonturenfilm van Fernando Méndez. Met o.a. Antonio Badú, Meche Barba, René Cardona en Carolina Barret.

Als zij wees zijn geworden lezen twee broers de toekomst in een spel kaarten. De één zal een befaamd arts worden, de ander een misdadiger. Zeer acceptabele film, onder de gebruikelijke doeltreffende regie van Méndez.

Vuelva el sábado

1951 | Komedie

Mexico 1951. Komedie van René Cardona. Met o.a. María Elena Marqués, Abel Salazar, Oscar Pulido en Carolina Barret.

Om niet ontslagen te hoeven worden, wordt een verkoopster in een warenhuis geldinster; de klanten betalen hun schulden namelijk niet. Een zeer onevenwichtige komedie.

Lazos de fuego

1948 | Drama

Mexico 1948. Drama van René Cardona. Met o.a. David Silva, Meche Barba en Carolina Barret.

Een cabaretière wordt gekweld door een zonderling verleden en bovendien achtervolgd door een hele rits verliefde mannen. Zij komt echter op tragische wijze aan haar eind. Dit bijzonder slechte drama speelt zich af in de wereld van het cabaret, een van de favoriete onderwerpen van de Mexicaanse filmers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carolina Barret op televisie komt.

Reageer