Valentín Trujillo

Regisseur, Acteur

Valentín Trujillo is regisseur en acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Un Hombre violento

1987 | Drama

Mexico 1987. Drama van Valentín Trujillo. Met o.a. Valentín Trujillo, Mario Aldama en Rafael Inclán.

Als zijn vader vermoord wordt, besluit een jongen wraak te nemen. De moordenaar heeft hetzelfde plan en zo ontstaat een strijd op leven en dood tussen twee families. Het meest verbazende van deze film was het camerawerk, met meer verbeelding dan in de meeste Mexicaanse films van deze tijd. Zeer goede muziek en een uitstekende rolbezetting.

Fieras en brama

1987 | Drama

Mexico 1987. Drama van Gilberto De Anda. Met o.a. Valentín Trujillo, Sasha Montenegro en Eric Del Castillo.

Een seminarist krijgt een jaar bedenktijd alvorens zijn gelofte af te leggen. Hij verblijft in een pension waar hij zowel door de vrouw van de eigenaar als haar dochter wordt aangetrokken. Het meisje is zijn speelkameraadje van vroeger. Goed camerawerk van Antonio de Anda, bovendien een interessant scenario, uitstekend verfilmd en met een magnifieke rolbezetting.

Yo, el ejecutor

1986 | Avonturenfilm

Mexico 1986. Avonturenfilm van Valentín Trujillo. Met o.a. Valentín Trujillo en Mario Aldama.

Een geheim agent (in zijn privéleven een normaal persoon) krijgt de opdracht twintig mensen uit de weg te ruimen. Een uitgekauwd verhaal. Om de middelmatigheid te verbergen is de film volgestopt met speciale effecten.

Ratas de la ciudad

1986 | Drama

Mexico 1986. Drama van Valentín Trujillo. Met o.a. Valentín Trujillo, Rodolfo de Anda en Angélica Chain.

Een jongen wordt aangereden door een auto, bestuurd door een politieman. De vader raakt overstuur en wordt in de gevangenis gestopt. De jongen voelt zich in de steek gelaten en sluit zich aan bij een bende zakkenrollers. Vreselijk melodrama in de stijl van de vroegere Mexicaanse films, over problemen rond een kind en zo.

El muerto del Polomo

1986 | Drama

Mexico 1986. Drama van Pedro Galindo III. Met o.a. Mario Almada, Valentín Trujillo en Carmen Montejo.

Na een straf van twintig jaar voor het vermoorden van zijn beste vriend uitgezeten te hebben, keert een voormalig jockey naar zijn dorp terug om zijn vriendin en het respect van de gemeenschap te heroveren. Een tamelijk middelmatig melodrama.

El juego de la muerte

1986 | Drama

Mexico 1986. Drama van Alfredo Gurrola. Met o.a. Blanca Guerra, Valentín Trujillo en Víctor Junco.

Een rijk meisje dat genoeg heeft van het goede leven en van de onmogelijkheid om met haar overspelige ouders te communiceren, besluit om zich aan te sluiten bij een motorbende waarvan de leider vermoord wordt door twee vechtjassen van haar vader. Een plomp scenario, een plomp plot, een plompe uitvoering en een plompe vertolking.

El Bronco

1986 | Drama, Sportfilm

Mexico 1986. Drama van Edgardo Gazcón. Met o.a. Valentín Trujillo, Maribel Guardia, Alberto Rojas, Allison Ernand en Bob Copeland.

Een bokser uit een eenvoudige familie wordt verliefd op een rijkeluisdochter. Teneinde zijn geliefde te veroveren, probeert hij op alle mogelijke manieren kampioen te worden, maar een andere, welgestelde, aanbidder van het meisje contracteert enkele vechtjassen om hem een pak slaag te geven. Een in alle opzichten povere film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Valentín Trujillo op televisie komt.

Reageer