Nadia Cassini is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Giovani, belle probabilmente ricche

1982 | Erotiek, Komedie

Italië 1982. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Nadia Cassini, Carmen Russo en Olivia Link.

In een stadje moeten drie getrouwde vrouwen, Claudia, Caterina en Rita, aan een rechter demonstreren hoe ze hun respectieve ega's bedrogen hebben. Zo lieten ze bijvoorbeeld een erfenis verdwijnen. Een slap verhaaltje over kerels die de horens zijn opgezet. Het enige wat het aanzien waard is zijn de hoofdrolspeelsters, die herhaaldelijk uit de kleren gaan. Cassini en Russo zijn in 1990 bekend als zingende en dansende revue- meisjes, terwijl Link in pornofilms speelt.

Tutta da scoprire

1981 | Komedie

Spanje/Italië 1981. Komedie van Giuliano Carmineo. Met o.a. Nadia Cassini, Yorgo Voyagis, Renzo Montagnani, Bombolo en Enzo Cannavale.

Gebrekkig geregisseerde, erotische komedie op basis van een slecht script. Het prachtige lijf van Nadia Cassini is het enige dat het aankijken waard is. In verschillende naaktscènes laat zij royaal haar schoonheid zien. De vrouw van miljonair Voyagis benadert Cassini's echtgenoot met een klusje waarmee hij veel geld kan verdienen. Ze wil dat hij haar echtgenoot in de val lokt, zodat zij van hem kan scheiden en miljoenen aan alimentatie kan opstrijken. De bedoeling is dat Voyagis in een compromitterende situatie met Cassini wordt betrapt. Dat lukt alsmaar niet omdat twee onhandige dieven steeds roet in het eten gooien. En dan zwijgen we nog maar over Montagnani, die Cassini kost wat het kost wil verleiden.

L'assistente sociale tutto pepe

1981 | Erotiek, Komedie

Italië 1981. Erotiek van Nando Cicero. Met o.a. Nadia Cassini, Renzo Montagnani en Yorgo Voyagis.

De sensuele Cassini is maatschappelijk werkster in een gehucht vol met onhandige dieven en ongelukkige schooiers. Terwijl ze haar werk doet, geeft ze echter nooit haar droom op om een revuemeisje te worden. Uiteindelijk wordt ze verliefd op Voyagis die zij als maatschappelijk werkster bijstaat. Zwak verhaal en spel, een beetje grove humor en veel bloot dat royaal verschaft wordt door de goed geschapen Cassini.

La Dottoressa ci sta col colonnello

1980 | Erotiek, Komedie

Italië 1980. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Nadia Cassini, Lino Banfi en Alvaro Vitali.

Platvloerse moppen en veel seks, meer houdt deze slecht geregisseerde film niet in. Kolonel Punzone maakt zich zorgen over zijn fysiek en zijn potentie, dus laat hij Eve Russel naar zijn kampement komen om aan een jonge legerarts uit te leggen hoe je in vorm moet blijven. Natuurlijk hoopt de kolonel zelf de eerste patiënt van de sexy dokter Russel te worden. Sommige scènes zijn best leuk, maar eigenlijk is toch alleen de welgeschapen Nadia Casini het aankijken waard.

L' Infirmiere nella corsia dei militari

1980 | Erotiek

Italië 1980. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Nadia Cassini, Lino Banfi, Alvaro Vitali, Malisa Longo en Bruno Minniti.

Verpleegster Cassini heeft deze keer haar zinnen gezet op een impotente oude kolonel. Maar geen nood: zijn jonge assistent beschikt over een flink geschapen geslachtsorgaan dat chirurgisch wordt overgeplant op zijn superieur. Een in alle opzichten ranzige film.

L'insegnante balla...con tutta la classe

1979 | Komedie, Familiefilm, Erotiek

Italië 1979. Komedie van Giuliano Carmineo. Met o.a. Nadia Cassini, Lino Banfi, Alvaro Vitali, Paola Morra en Maurizio Interlandi.

De zoveelste aflevering uit de flauwe L`INSEGNANTE-reeks. Cassini speelt deze keer een gymnastieklerares die met haar revolutionaire lesmethode (turnen op moderne muziek, kwestie van inspelen op het succes van SATURDAY NIGHT FEVER) zowel bij leerlingen als het mannelijke deel van het onderwijzend personeel het nodige succes oogst. Onvoorstelbaar melig.

Spogliamoci così senza pudore

1976 | Komedie

Italië 1976. Komedie van Sergio Martino. Met o.a. Ursula Andress, Barbara Bouchet, Johnny Dorelli, Enrico Montesano en Alberto Lionello.

Scarcastische, boertige vierluik. Er wordt de draak gestoken met seksuele taboes in Italië. De vier verhalen zijn getiteld IL DETECTIVE, LA SQUADRA DI CALCIO, L'ARMADIO DI TROIA en LA VISITA. De film zelf is onder de maat en de regie is zwak. Het beste is het tweede deel, waarin Montesano zich als vrouw verkleedt en zich aansluit bij een voetbalteam dat uitsluitend uit vrouwen bestaat. De andere verhalen zijn banaal.

Pulp

1972 | Drama, Komedie

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1972. Drama van Michael Hodges en Mike Hodges. Met o.a. Michael Caine, Mickey Rooney, Lionel Stander, Lizabeth Scott en Nadia Cassini.

Mickey King (Caine) is een succesvolle schrijver van pulpverhalen. Ex-filmster Preston Gilbert (Rooney) vraagt hem als ghost-writer zijn autobiografie te schrijven waarin een heldendicht is opgenomen over zijn connecties met de onderwereld. Voordat Mickey een letter op papier heeft wordt zijn 'onderwerp' koud gemaakt. Een aardige satire over misdaadverhalen, die af en toe wat hapert, maar Rooney geeft een goede rol weg. Het scenario is van regisseur Hodges. Het camerawerk is van Ousama Rawi.

Il Dio Serpente

1970 | Horror, Erotiek

Italië/Argentinië 1970. Horror van Pierre Vivarelli. Met o.a. Nadia Cassini, Beryl Cunningham, Sergio Tramonti, Evarist Marquez en Benito Ferrari.

Een onevenwichtig samenraapsel van diverse horror-elementen waarin een jonge Italiaanse via allerlei voodoo-rituelen geofferd wordt aan Jambaya, een liefdesgod die zich manifesteert in de vorm van een slang. Er komen ook zombies en bizarre seksuele specialiteiten aan te pas, maar het raakt allemaal kant noch wal en is bijzonder vervelend.