Mara Laso

Acteur

Mara Laso is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Las Cartas boca arriba

1966 | Thriller

Spanje/Frankrijk 1966. Thriller van Jesús Franco. Met o.a. Eddie Constantine, Françoise Brion, Fernando Rey, Sophie Hardy en Alfredo Mayo.

Geheim agent Pereira (Constantine) infiltreert in een internationale organisatie, die zich bedient van humanoïde robots om hoge regeringsfunctionarissen uit de weg te ruimen. Deze dwaze nonsens probeert een persiflage te leveren op SF-films en geheimagenten-thrillers, maar komt op de keper beschouwd niet verder dan overdrijving. Weer zo'n mislukt Constantine-avontuur. Franse titel: LES CARTES SUR TABLE.

Gritos en la noche

1962 | Horror

Spanje/Frankrijk 1962. Horror van Jesús Franco. Met o.a. Howard Vernon, Riccardo Valle, Maria Silvers, Conrado Sanmartin en Diana Lorys.

Een vroegere gevangenisarts ontvoert, met behulp van twee zombies die hij aan de dodencel heeft overgehouden, lichte vrouwen om met hun bloed zijn levend verbrande dochter tot leven te wekken. Een politieman komt hem op het spoor en gebruikt zijn vriendin als lokaas. Vóór hij export-porno aan de lopende band ging maken had Franco een bescheiden reputatie in het horror-genre, vooral dank-zij zijn behendigheid in het plagiëren van beroemde voorbeelden. Deze film leent veel van CALIGARI en HOUSE OF USHER, maar houdt de spanning erin, en het fanatieke uiterlijk van Vernon is ideaal voor de krankzinnige geleerde.

Diferente

1962 | Musical, Drama

Spanje 1962. Musical van Luis Maria Delgado. Met o.a. Alfredo Alaria, Sandra Lebrocq, Manuel Monroy, Julia Cába en Jovita Luna.

Een danser is door zijn rijke bourgeoisfamilie verstoten en de overgevoeligheid van zijn artistiek temperament leidt tot andere drama's, zodat hij tenslotte krankzinnig van verdriet wordt. Dit kul-verhaal over een gekwelde artiestenziel levert storende stoplappen tussen een reeks folkloristische balletten, die zeker voor de liefhebbers het aanzien waard zijn. Een poging van de regisseur om de spelscènes met hetzelfde expressionisme te verbeelden wordt een onbedoelde parodie en de danser Alaria weet met zijn onmogelijke hoofdrol slecht raad.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mara Laso op televisie komt.

Reageer