Alexandra Johnes

Acteur, Producer

Alexandra Johnes is acteur en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Magic Trip

2011 | Documentaire

Verenigde Staten 2011. Documentaire van Alison Ellwood en Alex Gibney.

Documentaire van Alison Ellwood en Alex Gibney over legendarische bustrip door Amerika van onder andere schrijvers Ken Kesey en Jack Kerouac, Timothy Leary en Neil Cassady.

Mea Maxima Culpa: Silence in the House of God

2012 | Documentaire

Verenigde Staten 2012. Documentaire van Alex Gibney.

Documentaire van Alison Ellwood en Alex Gibney over legendarische bustrip door Amerika van onder andere schrijvers Ken Kesey en Jack Kerouac, Timothy Leary en Neil Cassady.

Die unendliche Geschichte II

1990 | Familiefilm, Fantasy, Avonturenfilm, Animatie, Actiefilm

Verenigde Staten/Duitsland 1990. Familiefilm van George Miller. Met o.a. Kenny Morrison, Jonathan Brandis, Clarissa Burt, Martin Umbach en John Wesley Shipp.

Voor de tweede keer gaat Bastian Bux op reis in het land Phantásien. Met zijn vriend Atreju beleeft hij opwindende avonturen in zijn strijd tegen de slechte tovenares Xayide. Nieuwe spelers, nieuwe regisseur. Kosten noch moeite zijn gespaard bij het maken van deze vervolgfilm, naar het succesvolle boek van Michael Ende. Niet veel aan, hoewel kinderen misschien nog gefascineerd zullen raken door de dierenfiguren. Waarschijnlijk komt er op dit punt toch een eind aan het verhaal, en veel sneller dan de makers konden bevroeden. Scenario van Karin Howard. Camerawerk van David Connell. Ook bekend als: THE NEVER ENDING STORY II: THE NEXT CHAPTER.

Zelly and Me

1988 | Drama

Verenigde Staten 1988. Drama van Tina Rathborne. Met o.a. David Lynch, Isabella Rossellini, Glynis Johns, Alexandra Johnes en Joe Morton.

Een ongelijkmatig verslag van de beproevingen en spanningen in het leven van de rijke, overbeschermde wees Johnes (Phoebe). De film toont af en toe inzicht, maar is teveel naar binnen gericht en teveel wordt niet verklaard.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alexandra Johnes op televisie komt.

Reageer