Germán Valdés 'Tin Tan'

Acteur

Germán Valdés 'Tin Tan' is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Rebelde sin casa

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Benito Alazraki. Met o.a. Germán Valdés 'Tin Tan', Ana Bertha Lepe, Oscar Ortíz de Pinedo en Carlos Riquelme.

Een parkeerwachter raakt betrokken bij een grootscheepse diefstal en belandt in de gevangenis. Deze film betekent de wederopstanding van 'Tin Tan', die hiermee één van zijn beste komedies maakt. Een goede film met uitstekende rollen.

La Odalisca número 13

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Germán Valdés 'Tin Tan', María Antonieta Pons, Marco Antonio Campos en Gaspar Heneine 'Capulina'.

Drie artiesten worden gecontracteerd om op te treden in een oosters land, waar het meisje onder hen wordt geschaakt door een emir. Haar twee metgezellen gaan haar bevrijden. Deze film is gemaakt door praktisch dezelfde technische équipe als LAS MIL Y UNA NOCHES. Het recept is dus bekend: een oosters sprookje vol dans, zang en slechte grappen.

Músico, poeta y loco

1947 | Komedie

Mexico 1947. Komedie van Humberto Gómez Landero. Met o.a. Germán Valdés 'Tin Tan', Mercelo Chávez 'Marcelo' en Meche Barba.

Een paar zwervers beleven door een erfenis een aantal onzinnige avonturen. Dit is de laatste komedie van 'Tin Tan' onder regie van Gómez, en gelukkig maar.

El Niño perdido

1947 | Komedie

Mexico 1947. Komedie van Humberto Gómez Landero. Met o.a. Germán Valdés 'Tin Tan', Emilia Guiú en Maruja Grifell.

Een weduwnaar laat de zorg voor zijn kleinkind over aan twee oude vrijsters, die uit zijn op de erfenis van de oude man. De film is absoluut erbarmelijk.

Con la música por dentro

1946 | Komedie

Mexico 1946. Komedie van Humberto Gómez Landero. Met o.a. Germán Valdés 'Tin Tan', Marcelo Chávez en Marga López.

Een man verkleedt zich als vrouw om als kokkin te worden aangenomen bij een aristocratische familie. Zowel de regie als het scenario presteren het om 'Tin Tan', een acteur met een tamelijk groot talent, te laten overkomen als een echte paljas zonder een sprankje humor.

El Hijo desobediente

1945 | Komedie

Mexico 1945. Komedie van Humberto Gómez Landero. Met o.a. Germán Valdés 'Tin Tan', Marcelo Chávez en Cuca Escobar.

Een jongeman raakt in de problemen door zijn manier van leven. De kwaliteiten van de komiek 'Tin Tan' werden totaal onbenut gelaten door Gómez Landero, die er niet meer van wist te maken dan een ordinaire lachfilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Germán Valdés 'Tin Tan' op televisie komt.

Reageer