Walter Jones is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Love and a Bullet

2002 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 2002. Actiefilm van Kantz en Ben Ramsey. Met o.a. Anthony 'Treach' Criss, Kent King II, Shireen Crutchfield, Charles Guardino en Sam Scarber.

Als jongetje van tien was hij er getuige van hoe zijn vader eerst zijn moeder doodschoot, en toen zichzelf. Geen wonder dus, dat Malik Bishop (Anthony 'Treach' Criss) huurmoordenaar werd. Hij werd er goed in, als iemand op korte termijn zonder gedoe omgelegd moest worden is hij de juiste persoon. Op een dag ontmoet hij de mooie Cynda (Kent King II), de vonk slaat over, maar helaas, ze blijkt de verloofde van zijn baas (Guardino). Weinig verrassende misdaadfilm, maar toch niet onaardig vanwege het ontspannen spel van Criss - afkomstig uit rap-formatie Naughty by Nature.

Brink!

1998 | Familiefilm, Sportfilm, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1998. Familiefilm van Greg Beeman. Met o.a. Erik von Detten, Christina Vidal, Patrick Lewis, Asher Gold en Sam Horrigan.

Een groepje tieners besteedt hun tijd het liefste met skaten en de vele stunts die daarmee gedaan worden. Een rivaliserende groep wordt echter gesponsord en krijgt dus veel geld voor hun hobby. De twee groepen liggen elkaar niet echt

Douce enquête sur la violence

1982 | Misdaad

Frankrijk 1982. Misdaad van Gérard Guérin. Met o.a. Michael Lonsdale, Prune Bergé, Elise Caron, Mustapha Ami en Caro.

Vreemde titel voor een verhaal over een financier die door terrorsiten wordt ontvoerd, opgesloten en achtergelaten in de kelder van een van zijn eigen gebouwen waar de honden van zijn lijfwachten hem in stuken scheuren! Kennelijk een overpeinzing over terrorisme, maar de verwaande en slordige achronologische opbouw van de film, de onwezenlijke personages en het ijskoude intellectualisme van de cineast hebben als resultaat een lege en onverschillige film.