Rana Joy Glickman

Producer

Rana Joy Glickman is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Erotic Tales: The Summer of My Deflowering

2001 |

Duitsland/Verenigde Staten 2001. Susan Streitfeld. Met o.a. Beth Riesgraf en Martin Henderson.

Het scenario is van feministische regisseuse Streitfeld die in 1996 van zich liet spreken met de film FEMALE PERVERSIONS en bood wat de titel beloofde: de vonken vlogen er vanaf en vooral lesbische kijksters konden hun hartjes of harten ophalen. Ze kwalificeerde dus ruimschoots voor deze aflevering van nog net geen half uur. De twintig-jarige Megan (Riesgraf) die een elektronisch dagboek er op na houdt met behulp van de videocamera, wil haar onschuld verliezen. De gelukkige is de knappe student in de theologie Luke (Henderson) en de plaats is een Mexicaans motel dat Garden of Eden heet. In dit hotel zit een adder onder het gras: de appel van Eva, die niet geconsumeerd mag worden. De salsa mag wél gedanst worden. Een en al lekkermakerij. Dolby SR.

God Said, "Ha!"

1998 | Documentaire, Musical, Experimenteel

Verenigde Staten 1998. Documentaire van Julia Sweeney.

VV.

Quest of The Delta Knights

1993 | Actiefilm, Horror, Fantasy, Avonturenfilm

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1993. Actiefilm van James Dodson. Met o.a. David Warner, Corbin Allred, David Kriegel, Brigid Conley-Walsh en Olivia Hussey.

De kijker wordt meegenomen naar de lang vervlogen duistere tijd, waarin de zwarte Lord Vultaire (Warner) met ijzeren vuist het rijk van zijn koningin Mannerjay (Hussey) regeert. Baydool (nogmaals Warner), een rebel, ontfermt zich over Tee (Allred), wiens moeder door Vultaire gedood werd. Hij ziet in hem de `Noordeling` die volgens de overlevering het volk zal bevrijden. Hij leidt Tee op tot Delta Ridder, maar om Mannerjay en Vultaire te vernietigen moet hij het verloren huis van de Griekse wiskundige Archimedes zien te vinden. Daar ligt de oude magie van het verzonken Atlantis verborgen. Een klassiek, ouderwets mantel en degen-verhaal waarbij geschiedenis en mythologie er met de haren bijgesleurd zijn. Het spel is stuntelig (ook van Warner die om onverklaarbare redenen een dubbele rol vertolkt, en Hussey eveneens). De slordige montage is de laatste nagel aan de doodskist. Het scenario van Redge Mahaffey, die uitvoerend producent was, is ongenietbaar en heeft een open einde, zodat er voor een sequel gevreesd moet worden. Het camerawerk is van regisseur Dodson. In ieder opzicht mislukt. Ultra Stereo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rana Joy Glickman op televisie komt.

Reageer