Sally Boyden is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Little Dragons

1980 | Familiefilm, Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1980. Familiefilm van Curtis Hanson. Met o.a. Charles Lane, Ann Sothern, Chris Petersen, Pat Petersen en Sally Boyden.

Jeugdige kung-fu-verslaafden lossen een ontvoeringsmysterie op. Slaat misschien bij de wat minder kritische oudere kinderen aan. Lane en vooral Sothern zijn hier verspild.

Dead Man's Float

1980 | Drama

Australië 1980. Drama van Peter Sharp. Met o.a. Sally Boyden, Greg Rowe, Jacqui Gordon, Rick Ireland en Bill Hunter.

Kinderen komen in contact met volwassen drugssmokkelaars. Niet memorabel, hoewel met veel vaart en niet onaardig; voor de jongere kijkers.

Lassie: The New Beginning

1978 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1978. Familiefilm van Don Chaffey. Met o.a. Shane Sinutko, Sally Boyden, Jeanette Nolan, Jeff Harlan en John Reilly.

Na de dood van hun grootmoeder gaan de jonge Chip (Sinutko) en Sam (Sally) met hun hond Lassie op weg dwars door onherbergzaam gebied, om te gaan wonen bij hun oom (Reilly) in Californië. De tocht is gevaarlijk en lang. Een goede film voor de jeugd.

Barnaby and Me

1977 | Komedie

Australië 1977. Komedie van Norman Panama. Met o.a. Sid Caesar, Juliet Mills, Sally Boyden en John Newcombe.

Onschuldige familieklucht over een Amerikaanse oplichter die betrokken raakt bij een meisje met een koala-beertje als lievelingsdier.

A new beginning

1973 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1973. Avonturenfilm van Hearl Hamner Jr en Earl Hammer jr. Met o.a. Jeanette Nolan, Shane Sinutko en Sally Boyden.

Onschuldige familieklucht over een Amerikaanse oplichter die betrokken raakt bij een meisje met een koala-beertje als lievelingsdier.