Enrique Lizalde

Acteur

Enrique Lizalde is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Oficio de tinieblas

1980 | Drama

Mexico 1980. Drama van Archibaldo Burns. Met o.a. Enrique Lizalde, Julissa, Manuel Ojeda en Mónica Miguel.

De revolutie van een aantal indianen die de uitbuiting door de landeigenaren beu zijn. Gebaseerd op een roman van Rosario Castellanos; door de slechte regie is het niet makkelijk de boodschap te ontdekken. De film werd om politieke redenen in Mexico verboden.

Los años verdes

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Elvira Quintana, Rosa María Vázquez, Enrique Lizalde en Enrique Alvarez Félix.

Een aantal studenten raakt betrokken in allerlei verwikkelingen als ze proberen te ontkomen aan een strenge lerares. Een bespottelijke komedie.

El escapulario

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van Servando González. Met o.a. Enrique Lizalde, Enrique Aguilar, Alicia Bonet en Ofelia Guilmáin.

Een vrouw die op het punt staat te sterven, geeft een scapulier aan haar biechtvader en vertelt hem dat ze vier zoons had, die ze alle vier de scapulier had geschonken, waarna ze overleden. Een goed gemaakte film, degelijke acteerprestaties, goed camerawerk, alleen het verhaal had beter gekund.

El asesino se embarca

1966 | Avonturenfilm, Misdaad

Mexico 1966. Avonturenfilm van Miguel M. Delgado. Met o.a. Enrique Lizalde, Regina Torné, Armando Silvestre en Tito Junco.

Een jonge politieagent moet een vervalsingszaak oplossen in een plaats met gewetenloze moordenaars, uitdagende vrouwen, intriges, moorden en romantische avonturen die steevast met de dood eindigen. Deze levendige film is duidelijk beïnvloed door de James Bond-films. Goed camerawerk van Gabriel Figueroa.

Nosotros los jóvenes

1965 | Komedie, Musical

Mexico 1965. Komedie van Roberto Rodríguez. Met o.a. Julissa, Enrique Lizalde, Elizabeth Campbell en José Gálvez.

Een jongen wordt verliefd op een Amerikaans meisje, maar de vader van de jongen probeert deze liefde op alle mogelijke manieren te dwarsbomen. Een komische musical met melodramatische inslag.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Enrique Lizalde op televisie komt.

Reageer